Nyhed

VILDT VEJR OVER DANMARK: Kritikerrost dansk sanger aflyser koncert

Koncerten var planlagt til at finde sted fredag aften

Skulle det være gået nogens næse forbi, så befinder Danmark sig lige nu i en vild vejrsituation.

Breaking-banneret ruller hos de fleste danske medier, der løbende opdaterer om den historiske stormflod, man forventer vil få vandstanden til at stige med mere end 2 meter flere steder i landet.

Det voldsomme vejr får nu også konsekvenser for den danske sanger Fallulah, der fredag aften var planlagt til at spille koncert på Kolding Havn. På sin Instagram har hun meldt ud, at hun ser sig nødsaget til at udskyde koncerten:


”Det er Force majeure og rigtig øv men vi og vores publikum skal kunne komme sikkert og tørskoede til koncert,” skriver Fallulah blandt andet i Instagram-opslaget.

Har man købt billetter til koncerten, skal man dog ikke være alt for skuffet. Koncerten har allerede fået en ny dato den 15. februar 2024, og alle billetkøbere vil blive kontaktet over mail. I morgen spiller Fallulah koncert i Vordingborg. Her forlyder det, at denne vil blive afviklet som planlagt.

Fallulah er lige nu i fuld gang med sin efterårsturné, der har titlen ”My Love Tour”. Turnéen kom i forlængelse af sangerens seneste album, Celeste, fra maj måned – et album som i øvrigt adskilte sig fra Fallulahs andre album ved ikke at blive udgivet på nogen streamingtjenester.


Albummet modtog fem stjerner af GAFFAs Kristina Grønning, som fremhævede det for at indeholde en beundringsværdig kompromisløshed:

”Tour de forcen skydes allerede i gang med det indledende titelnummer, der brager igennem i et ekkokammer af retro-rock’n’roll. Fallulah cementerer her fuldkomment overlegent, hvordan hun er en sand mester i at væve elastiske arrangementer og harmoniske sekvenser spidsfindigt sammen… hvis vi nu skulle have glemt det. Det samme er gældende på ”My Love”, der i selvkærlighedens tegn har prydet diverse radiosendeflader,” lød Grønnings vurdering blandt andet.

FOTOSERIE: Fallulah holdt turnépremiere i Musikhuset Aarhus


ANNONCE