Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød Nøx, Angående Mig, Iris DeMent og mange flere – og læs stor koncertguide

Glæd dig til 84 sider proppet med interviews, anmeldelser, koncertanbefalinger og meget mere

I dag er GAFFAs oktobernummer på gaden, og forsiden prydes af Nøx.

Med en skarpt skåret æstetik og tekster, man både kan føle og slå sig på, har Nøx brugt de sidste tre år på at opdyrke og raffinere sin unikke afkrog af hiphopscenen. Her har hun skabt sit eget safe space for indviede outsidere, hvorfra hun piller pynten af musikbranchen, mens hun udfordrer køns- og genrenormer.⁠ Vi har mødt Nøx, der står over for karrierens hidtidige højdepunkt, når hun udgiver sit andet album Pynt og drager på sin første danmarksturné.⁠

Du kan også læse interviews med følgende kunstnere:

I tre år har Barselona været væk fra søgelyset. Men de har ikke været forsvundet. Samtidig med, at Rasmus og Rud er blevet voksne, har de fordybet sig i et album, der potentielt kan skubbe til definitionen af Barselona. Albummet hedder Væbnet hjerte.

⁠Carl Emil Petersen er færdig med at forsøge at indfri forventninger og har taget sig god tid til at gøre status, stifte familie og vente på, at sangene kom af sig selv. Resultatet er et kompromisløst album om at blive voksen og forsøge at finde ud af, hvem man egentlig er.

Debutalbummet Manden i mig er Angående Migs hidtil største værk. Her har den aalborgensiske sanger og sangskriver forholdt sig til nogle af verdens mest magtfulde fortællinger i håb om at frembringe og udfordre sin egen.


Linjen mellem den konstruerede virkelighed og den, vi ser gennem vores øjne, når vi træder ud ad vores dør, kan nogle gange blive utydelig. For kan min virkelighed være mere ægte end din? Med solen som omdrejningspunkt har albumaktuelle Søn stillet sig selv og lytteren det spørgsmål.

Derudover kan du også læse interviews med hiphop/r&b-kollektivet Hunnid22 og singer-songwriteren Iris DeMent og høre nærmere om podcast-vært og UFO-ekspert Frederik Dirks Gottliebs musiksmag.

Derudover kan du nyde vores faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens leder, Minus til plus, Nye udgivelser, vi glæder os til, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 


I anledningen af efterårets store koncertudbud har derudover vi lavet GAFFAs Koncertguide til efterårets mest spændende koncerter, krydret med læsernes bedste koncertminder, en koncertquiz og en oversigt over landets mest spændende spillesteder.

ANNONCE