Nyhed

TRO PÅ KÆRLIGHEDEN: Vilma udgiver første single siden debutalbum – og annoncerer efterårsturné

Efter forårets succesdebut skyder Vilma nu efteråret i gang med ny musik og en turné

I foråret udgav Marie Vilsbøll alias Vilma sit debutalbum Kærlighedserklæringer. En debut, som modtog rosende ord fra flere anmeldere – heriblandt GAFFAs Michelle Kornstad som gav albummet fem stjerner:

”Vilmas tekster er både sårbare og ærlige. Faktisk i så høj grad, at det somme tider kan føles som om, man træder ind over sangerindens intimsfære. Som om hun har taget sin dagbog ud af sengebordsskuffen, åbnet den og sunget de første 14 sider. Det kan føles intimiderende som lytter. Men det er måske bare, fordi Vilma rammer en nerve, som virkelig kan mærkes indeni,” lød Kornstads konklusion.

Nu er den danske popsanger klar med sit første singleudspil siden debutalbummet. Sangen har fået titlen ”Vis mig det jeg har glemt” og sætter ord på en indre konflikt, Vilma oplevede, da hun mødte sin forlovede.


I en pressemeddelelse sætter hun flere ord på den nye sang:

”Jeg var i tvivl og bange for, om jeg skulle give ny kærlighed en chance, fordi min erfaring sagde mig, at det bare ville gå galt. Sangen er et udtryk for perioden, hvor jeg alligevel begyndte at tro på kærligheden igen, efter at have været bange for den.”

I forlængelse af den nye single annoncerer Vilma også, at hun drager på sin største headliner-turné nu til efteråret. Turnéen tager hende blandt andet forbi Hotel Cecil i København, Musikhuset i Aarhus, Godset i Kolding samt Richter i Gladsaxe.


Tilbage i maj var Vilma også en del af lineuppet til dette års Spot Festival i Aarhus. Her imponerede hun med en koncert, som ligeledes modtog fem stjerner fra GAFFA.

”Hendes falset er upåklagelig og lyden præcis som på pladen. Fra en så dygtig sangerinde som Vilma tydeligvis er, kunne man måske godt savne lidt mere løsrivelse fra pladen rent vokalt. Bare en lille smule,” lød vurderingen blandt andet.

Lyt til "Vis mig det jeg har glemt".


HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget

ANNONCE