Nyhed

Bowers & Wilkins nye Signature-højttalerserie lover luksus, elegance og fed lyd

Den nye Signature 700-serie er kun den ottende i rækken og skal som forgængerne ære stifteren af firmaet

Betegnelsen Signature er ikke noget, Bowers & Wilkins smider om sig med i grams. Faktisk er den nye Signature 700-serie kun den ottende i rækken af højttalere med betegnelsen, og det er, ifølge producenten selv, et udtryk for både prestige og eksklusivitet.

Bowers & Wilkins 702 S3 signature, 705 S3 Signature og HTM71 S3 Signature er alle bygget på den ydelse og æstetik, tidligere modeller har vist, og er den, der danner grunden for det nye design og opgraderede komponenter og luksus, skriver producenten i en pressemeddelelse.

Bowers & Wilkins oplyser, at 700-serien kommer med deres Solid Body Tweeter-op-Top med en aflang form og et system, der skulle producere en mere fri og åben lyd med højere frekvenser. Selve kabinettet er fræset ud af en enkelt solid blog af aluminium for bedre at kunne modstå resonans.


Ingeniørerne hos Bowers & Wilkins har arbejdet på at maksimere højttalernes ydelse, blandt andet ved at opgradere det motorsystem, der styrer mellemtonerne og lavfrekvenstonerne. Hertil har de brugt Mundorf-kapacitorer og bedre højttalerterminaler.

Endelig er der brugt Dome tweeters af kulstof, hvilket skulle give en dramatisk forbedring i forhold til ændre Dome tweeters. Faktisk skulle breakup-grænsen været hævet til 47 kHz.

De nye højttalere skulle dukke op i slutningen af april eller i løbet af maj og får priser, der starter på omkring 18.000 for den mindste model og ender omkring 64.000 kroner for den dyreste.


LÆS OGSÅ: Sonos Roam 2 skulle lande til sommer med en ekstra bonus-funktion

ANNONCE