Nyhed

Den britiske dj og stjerneproducer SBTRKT kommer til Danmark

Den London-baserede producer har samarbejdet med stjerner som Jessie Ware og Sampha

For små to måneder siden annoncerede den københavnske festival O Days de første navne til sommerens program - inklusive The Blaze, The Blessed Madonna, Chase & Status og Mø.

Nu har festivalen, som finder sted den 1.-3. august på Refshaleøen, så løftet sløret for yderligere et par navne. Det drejer sig blandt andet om den engelske producer- og dj-stjerne SBTRKT, som har samarbejder med markante kolleger som Jessie Ware, Sampha og Ezra Koenig fra Vampire Weekend på cv'et. 

“Et set med SBTRKT fortæller både, hvor den elektroniske scene har været, og hvor den er på vej hen. Vi er meget glade for at kunne præsentere ham i København. Han er ambitiøs, udfordrende og skifter retning, hver gang du prøver at kategorisere ham,” udtaler Theodor Clausen, musikchef for O Days, i en pressemeddelse og tilføjer om ugens anden tilføjelse til festivalprogrammet:


“Sammenlignet med SBTRKT er Glass Beams lige begyndt. Men begge artister insisterer på at lade musikken tale. Glass Beams viser ikke deres ansigter, når de spiller live, og SBTRKT har taget afstand fra musikindustriens persondyrkelse på sociale medier. Samtidig er de begge kendt for spektakulære optrædener, som vi ser frem til at bringe til Refshaleøen,” siger Theodor Clausen.

Hold kæft, hvor udgiver briterne meget god elektronisk musik for tiden!

ANNONCE