Nyhed

GUIDE: Coachella livestreamer koncerter - her er weekendens højdepunkter

Den amerikanske megafestival starter idag og i år kan du følge med hjemmefra

Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler the Creator og et gendannet No Doubt er bare et par af de musikalske attraktioner ved den californiske kæmpefestival Coachella Valley Music & Arts - eller bare Coachella.

Og i år er der godt nyt, hvis du ikke lige er i Indio, Californien, i weekenden. Årets festival bliver nemlig livestreamet via Youtube, startende i eftermiddag klokken 16.00 - det vil sige klokken 1.00 i nat dansk tid. Dagens hovednavn er Lana Del Rey, som er sat til at gå på scenen klokken 08.20 i morgen tidlig dansk tid.

"Vores 2024-setup giver musikfans over hele verden det ultimative adgangspas på afstand, med optrædener tilgængelig for alle skærme, eksklusiv merchandise, behind-the-scenes-indhold, shorts, interview, billeder med mere," skriver YouTube om deres Coachella-kanal.


Coachella blev afholdt første gang i 1999 og bød på koncerter med blandt andre Morrissey, Rage Against the Machine, Beck, Tool og Underworld. Nedenfor kan du se nogle af højdepunkterne på weekendens program - med danske tidsangivelser. 

Lørdag
06.15: Peggy Gou
07: 30: Suki Waterhouse
08.20: Lana Del Rey

Søndag
05.30: Ice Spice
06.25: No Doubt
08.40: Tyler, The Creator


Mandag
05:20: J. Balvin
06.25: Lil Yachty
07.25: Doja Cat

LANA I LONDON: Lana Del Rey i sit livs form

ANNONCE