Nyhed

HEARTLAND 2024: Firser-ikon kommer til landet for første gang i otte år

Den fynske festival har netop offentliggjort de sidste musiknavne til sommerens program

For tre uger siden smed de en kæmpe trumf i skikkelse af Lauryn Hill feat. Wyclef Jean, som kommer til Fyn for at fremføre Hills ikoniske soloalbum The Miseducation of Lauryn Hill samt udpluk fra The Fugees-bagkataloget.

I sidste uge blev elleve upcoming navne føjet til plakaten. Og i dag kan arrangørerne bag Heartland Festival så løfte sløret for de sidste navne til sommerens festival ved Egeskov Slot - og igen har de en stor overraskelse i ærmet. Blandt tilføjelserne er nemlig ingen ringere end det i dag 75-årige firserikon Grace Jones.

Koncerten på Heartland bliver Jones' første herhjemme i otte år. Jones besøgte landet sidste gang i sommeren '16, hvor hun gav koncert på Fængslet i Horsens. Året forinden havde hun været blandt hovednavnene til Northside Festival i Aarhus. 


Grace Jones på scenen i Horsens, 2017. Foto: Morten Rygaard
Grace Jones på scenen i Horsens, 2017. Foto: Morten Rygaard

Foruden Grace Jones føjes WhoMadeWho, Artigeardit x Lamin, Mew med Danmarks Underholdningsorkester, samt svenske Maja Francis til det fynske festivalprogram.

“Vi er utroligt stolte af at kunne offentliggøre de sidste fem musiknavne til årets festival. Med Grace Jones gæster et sandt kulturikon Egeskov Slot lørdag den 15. juni. Med sin blanding af disco, reggae og new wave, tilsat hendes karakteristiske visuelle identitet, er vi sikre på, at det bliver en uforglemmelig aften,” udtaler direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse og fortsætter:


“Derudover er vi beærede over, at WhoMadeWho giver deres eneste danske festivaloptræden hos os i 2024 efter en triumferende koncert i et udsolgt Forum for nylig. Mew & Danmarks Underholdningsorkester giver også deres eneste festivalkoncert på Heartland i år, mens Artigeardit & Lamin, efter et bragende udsolgt Royal Arena, kan opleves hos os som det eneste sted på Fyn denne sommer.”

Grace Jones langer ud efter Beyoncé, Rihanna, Minaj og Cyrus

ANNONCE