Nyhed

HEARTLAND 2024: Flere internationale navne føjes til plakaten

Den fynske festival har netop løftet sløret for fjorten nye navne til sommerens program

For en måned siden sluttede flere musikere fra country, blues-, americana- og folkemusikken sig til Heartlands line-up. På det tidspunkt havde festivalen allerede offentliggjort Rick Astley, Medina og Blæst.

I dag er festivalen så klar med yderligere fjorten navne. Det drejer sig om blandt andet Tom Odell, Anne, Sanne & Lis og Tim Christensen - se alle fjorten navne nederst i artiklen. 

”Jeg er enormt glad for, at det er lykkedes at få Anne, Sanne & Lis til Heartland til deres eneste danske koncert i år. Det er tilmed deres første koncert i fem år, efter de solgte 70.000 billetter på deres turné i 2019. For mig er de i høj grad lyden af min egen barndom og ungdom, og jeg glæder mig til en kæmpe fest med masser af fællessang i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot,” fortæller direktør og musikchef Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse, og tilføjer:


”Derudover glæder jeg mig også til, at vi får besøg af Nile Rodgers & Chic. Nile Rodgers er utvivlsomt en af de helt store i musikhistorien, som har haft kæmpe betydning for generationer af musikelskere – om de ved det eller ej. Jeg håber og tror, at det har været ventetiden værd.”

Tom Odell har lavet musik siden 2012. Året efter udgav han sit debutalbum Long Way Down, hvor sangen ”Another Love” kommer fra. Sangen har i skrivende stund over to milliarder streams på Spotify og gik i 2022 viralt på TikTok.  

Sidste gang, GAFFA oplevede Odell live, var på Store Vega i 2018, hvor han blandt andet spillede netop hittet ”Another Love”.


”Mest af alt beviser Tom Odell essensen af god sangskrivning og det smukke i det simple. For der bliver ikke fremført én melodi, som ikke får publikum til at gynge med og indeholder et gran hitpotentiale. Foruden de åbenlyse, hvor ”Another Love” selvklart skiller sig ud, markerer ”I Know”, ”Grow Old With Me”, ”Concrete” og ”Magnetised” sig også ved et eskalerende arrangement, som ender i et musikalsk og mangefarvet crescendo. Ud fra publikums begejstring, fællessang, applaus og ikke mindst lydløse opmærksomhed, er der ingen tvivl om, at Tom Odell i aften ikke skal overbevise nogen om sit talent, men det behøver han heller ikke,” lød det i den femstjernede anmeldelse.

Gæsterne på Heartland kan også se frem til andre internationale kunstnere blandt andet Nile Rodgers, den amerikanske producer og guitarist, som har sit band Chic med. Desuden kan man se frem til det franske band Phoenix, som blev dannet i 1995. De var senest albumaktuelle med albummet Alpha Zulu, som fik en firestjernet anmeldelse af GAFFA.

”Men som albummets halve time løber af stablen, bliver øjnene lettere tunge, og man finder sig selv undertrykke et gab af og til. Der er for få udsving på den lyseblå vægtskala, og det hele bliver en stor sammenflettet strandtur til sidst, og det er hverken sam-eller årstiden til lige nu,” lød det i anmeldelsen.


Og så er der altså også markante danske artister på plakaten. Herunder Anne, Sanne og Lis - med efternavnene Linnet, Salomonsen og Sørensen - samt Tim Christensen og Tina Dickow.

Heartland festival har nu offentliggjort i alt 30 navne. Festivalen finder sted den 13.-15. juni 2024 ved Egeskov Slot på Fyn. En partoutbillet koster 2.740 kroner eksklusiv gebyr. Det er også muligt at købe billet til enten en eller to dage på festivalen. Mere info om billetterne kan findes her.

Dagens offentliggørelse til Heartland 2024:
Anne, Sanne & Lis
Nile Rodgers & Chic
Phoenix
Tom Odell
Tim Christensen
Tina Dickow
Blaue Blume
Blue Foundation
Selma Judith
Afenginn
Elias Rønnenfelt
Brennen Leigh
Dan Smalley
Zandi Holup

VIDEO: Tom Odell synger hit for ukrainske flygtninge på banegård

 

ANNONCE