Nyhed

Johnny Depp medvirker på nyt album med 85-årig rockveteran

Brian May, Taylor Hawkins og Lucinda Williams er også med, og det er Depp, som har malet coveret

Johnny Depps kærlighed til rockmusikken er efterhånden velkendt. Den 60-årige skuespiller har dyrket musikken som sidegesjæft gennem en årrække - både med bandet Hollywood Vampires sammen med Alice Cooper og Aerosmiths Joe Perry, og senest med den nu afdøde bluesrocklegende Jeff Beck.

Nu har Depp så atter fundet sammen med en veritabel rockveteran, nemlig 85-årige Ian Hunter, som særligt huskes som ankermand i 70'er-bandet Mott the Hoople.

Hunters aktuelle album Defiance Part 2: Fiction udkom i fredags (19/4), og på gæstelisten er såvel Depp og Queen-guitaristen Brian May som Benmont Tench fra Tom Petty & The Hearbreakers, Lucinda Williams, medlemmer af Cheap Trick og Def Leppard - med flere.


Det er også Depp, som står bag det maleri, der pryder coveret. Og så byder albummet også på nogle af de sidste indspilninger med Foo Fighters-trommeslageren Taylor Hawkins - som gik bort i foråret '22 i en alder af blot 50 år - og med Jeff Beck, som døde i januar '23.

Blot et halvt års tid forinden havde Beck givet koncerter i Danmark med Johnny Depp som special guest. Lyt til sangen "Precious," hvor Ian Hunter bakkes op af Taylor Hawkins, Brian May og Joe Elliott fra Def Leppard:


 

Ny Manson-video: Gejser af blod, onani og Johnny Depp

ANNONCE