Nyhed

LIVECOMEBACK: Grøn føjer stærk popstemme til programmet

En markant profil afslutter sin barselsorlov med Grøn-debut til sommer

Det er længe siden, man har hørt noget til Jada, som de seneste måneder har været på barselsorlov med sin datter.

Sidste sommer havde hun mange ting på programmet og skulle blandt andet varme op for Coldplay, da de spillede i Parken. Hun blev dog nødt til at aflyse alle koncerterne, da lægen havde bedt hende om at sidde over til sommerens koncerter. Nu er hun så endelig klar til at komme ud og spille igen - og denne gang bliver det med Grøn-karavanen.

Hun slutter sig således til Tobias Rahim, Blæst med flere, når Grøn Koncert bevæger sig op igennem Danmark.


“Jeg og mit band kom slet ikke ud at spille sidste sommer, og for mig kunne det ikke være bedre, end at det er Grøn, vi vender tilbage på - det er en fællesskabsfest, som jeg selv har elsket at være med til som teenager, og som jeg er så stolt af at skulle være en del af nu,” fortæller Jada i en pressemeddelelse, og tilføjer:  

”Vi har to års musik, energi og kærlighed sparet op indeni, og det skal blæses ud til alle, der kommer på Grøn. Mig og min nye lille familie glæder os så meget til at komme og blive en del af Grøn-familien 2024.”

Jada startede med at lave musik i 2018, hvor hun udgav singlen ”Keep Cool”. Ikke lang tid efter kom hittet "Lonely”, som i skrivende stund har over 8 millioner streams på Spotify. Den overgår dog ikke 2020-storhittet ”Nudes” som har over 13 millioner streams på Spotify.


Sidste gang, GAFFA oplevede Jada live, var i 2022 hvor hun spillede i Royal Arena. Ifølge GAFFAs anmelder var det en femstjernet koncert.

”Man fristes til at kalde Jada for en slags overjordisk kraft, der er kommet for at frelse os. Men sandheden er, at det er hun ikke. Hun er faktisk helt almindelig. Det blev tydeligt denne aften, at det måske er derfor, at Jada er blevet en af disse års største danske popstjerner.  Hun tager alt det, der kendetegner hendes generation og sætter det under behandling gennem glitrende cowboyhatte, storslåede popproduktioner og en gudsbenådet vokal, der kan råbe det til skyerne. Tillykke til Jada. Tillykke til os. For i aften var vi alle sammen pinlige tabere,” lød det blandt andet i anmeldelsen

Turnéplan for Grøn 2024:  
18. juli: Tårnby
19. juli: Kolding
20. juli: Aarhus
21. juli: Aalborg
25. juli: Esbjerg
26. juli: Odense
27. juli: Næstved
28. juli: Valby


GRØN MELDER STIV KULING: To stærke popnavne føjet til plakaten

ANNONCE