Nyhed

Mikael Simpson fejrer 50 års fødselsdag - og du er inviteret

Radioværten og musikeren inviterer til en helt særlig aften på nyåbnet københavnsk spillested til august

Det er efterhånden 22 år siden, Mikael Simpson udgav sin solodebut Os 2+Lidt ro - i det umiddelbare kølvand på opløsningen af bandet luksus, med hvem han udgav en ep og et album i anden halvdel af 90'erne. Sidste sommer blev luksus gendannet til et par enkeltstående koncerter - og nu har Simpson så annonceret endnu en ganske særlig koncert.

Overskriften er ”Den store dag,” stedet det nye spillested Poolen på Refshaleøen i København - og anledning er Simpsons 50 års fødselsdag i juli '24. Fødselsdagskoncerten finder sted den 31. august, og billetter til 410 kroner sættes til salg på mandag den 29. april klokken 10.00 lige her.

”Der kommer sjælevenner på scenen og en masse andre dejlige folk, der er gode til at spille musik og sjove at holde fest med. Danske og udenlandske navne, du helt sikkert kan få din boogie på til,” fortæller Simpson selv i en pressemeddelelse, hvor første gæstemusiker ved koncerten også offentliggøres.


Det er den franske sangskriver Bertrand Belin, som i pressematerialet præsenteres således:

"Belin er en sand multikunstner med en lang og anerkendt karriere i hjemlandet. Han har udgivet en række album siden 2005 (senest det fremragende Tambour Vision i 2022), skrevet tekster til blandt andre Vanessa Paradis og komponeret musik til en række film og tv-serier, ligesom han også har arbejdet som skuespiller og skrevet tre bøger. Herhjemme er han dog lidt af et kultnavn, og fødselsdagsfesten til august bliver derfor en eksklusiv mulighed for at opleve ham live herhjemme," lyder det fra arrangørerne.

Hør hidtil uudgivet sang med koncertaktuelle luksus


ANNONCE