Nyhed

Nyt headset kombinerer videnskab og sport

Det nye Momentum Sport-headset er udviklet til atleter og kommer med avancerede indbyggede sensorer

Nu er Sennheiser klar med en ny version af deres Momentum in-ear-headset. Denne gang er det rettet mod sportsfolk, og Sennheiser oplyser at det kombinerer avancerede in-ear-sensorer til måling af puls og kropstemperatur med god lydkvalitet.

I pressemeddelelsen fortæller Sennheiser at Momentum Sport integrerer en såkaldt photoplethysmografy (PPG) hjertesensor og en kropstemperatursensor der kan levere vigtige data til populære fitness-apps og enheder.

Sennheiser fortæller at netop øregangen er et oplagt sted at hente de vigtige data, der kan være med til at levere de data der kan gøre give atleterne en mere effektiv træning. Samtidig lover Sennheiser at musikkvaliteten også er løftet, hvilket giver en endnu bedre gang træning.


Måling af kropstemperatur er præcis til +/- 0,3 grader og pulsen kan måles i området fra 30 til 220 slag i minuttet.

Når det kommer til lydkvaliteten, er headsettet udstyret med 10mm transducer, og har et semi-åbnet design der giver brugeren en mere naturlig oplevelse af lyden og bedre opmærksomhed af omgivelserne.


Headsettet har en batterilevetid på op til 6 timer, og 24 timer hvis strømmen i etuiet tælles med. Prisen kommer til at ligge i den høje ende af spektret, nemlig på omkring 2.400 kroner, og skulle kunne købes allerede nu.

LÆS OGSÅ: Apple Pencil får angiveligt nye funktioner i næste version

ANNONCE