Nyhed

Odense Metalfest fuldender årets program

Amerikanske Full Blown Chaos og Aarhus-veteranerne Illdisposed er føjet til plakaten sammen med 16 andre navne

Odense Metalfest har i dag føjet 18 navne til dettes års program. Festivalen løber af stablen den 20. til 21. oktober på Posten i Odense. Du kan se alle de nye navne nederst i artiklen.

”Vi er virkelig glade for årets navne med det allerbedste fra Danmark og det sejeste hardcore og death metal fra udlandet,” siger Jakob Schultz, medarrangør af Odense Metalfest, i en pressemeddelelse. Et af de nye navne er det aarhusianske metal band Illdisposed, som i år har været i gang i 33 år.

Sidste gang, GAFFA oplevede bandet live var til i Amager Bio i 2021 til Nordic Noise, hvor bandets koncert fik fire stjerner.


”Ildisposed koketterede selv lidt med, at de stort set ikke har spillet halvandet år. Det kunne man godt mærke de første tre-fire numre, men så kom der gang i tingene. Vi er i det mere klassiske dødsmetal, og der er et stort bagkatalog af erfaringer (helt tilbage til begyndelsen af 1990’erne). Ellers kunne Illdisposed heller ikke præstere det, som bandet gjorde med så få øvere op til koncerten,” hed det i anmeldelsen.

Desuden finder man også det amerikanske metal band Full Blown Chaos, som er et af hovednavnene til festivalen. Som bandet selv udtaler: ”Vi spiller musik! Nogle gange er det hardcore. Andre gange metal. Men vi gør det altid med hjertet!” 

Hvis man vil sikre sig billigere billetter til festivalen, skal man til at skynde sig. Salget af de såkaldte Earlybird-billetter stopper den 5. maj, og derfra stiger priserne. Billetterne kan købes lige her.


Dagens tilføjelser:
Full Blown Chaos (USA)
Illdisposed (DK)
Lifesick (DK) 
Paganizer (S)
Risk It!(DE) 
Livløs (DK)
Withering Surface (DK)
Maceration (DK)
Crocell (DK) 
Blazing Eternity (DK) 
Detest (DK)
Peace of Mind (DE)
Obstruktion (S)
Crown the Beast (DK) 
Nexø (DK)
Crucible (DK)
Henret (DK)
Fatal Image (DK) 

ODENSE METALFEST 2023: Panzerchrist og fire andre navne føjet til programmet

ANNONCE