Nyhed

PRØV DET NU: Zar Paulo lancerer computerspil med præmier til vinderne

Computerspillet udkommer på debutalbummet Elendig Softwares etårs fødselsdagen

Roskilde-aktuelle Zar Paulo kan i dag fejre etårs fødselsdag for deres anmelderroste debutalbum Elendig Software, som for alvor gjorde den slipsebærende Aarhus-kvintet til folkeeje med sange som "Klap For Fædrelandet", "Tiger" og "Ik Gå Så Langt". 

I dagens festlige anledning lancerer gruppen nu et computerspil, de fem venner selv har programmeret, og som foregår på det nedlagte Aarhus Amtssygehus - selv samme forladte hospitalsbygning, hvor linjerne til debutalbummet kom på tegnebrættet i 2022.

Bygningerne og lokalerne er genskabt i computerspillet af gruppen, som var nødt til at hive fat i både plantegninger og deres egen hukommelse, da spillet skulle programmeres. Zar Paulo brugte dengang bygningens lokaler som øvelokale og spillede også deres releasekoncert i amtssygehusets kantine. Nu kan fans selv få lov til at vandre gennem gangene og besøge nogle af de steder, som har haft en afgørende betydning for skabelsen af Elendig Software.


Mere end bare et spil
Spillets gameplay går ud på at finde en animeret version af Elendig Softwares albumcover, som er gemt et sted i det forladte amtssygehus. Hvis man lykkes med at finde albumcoveret, bliver en kode vist, som man kan sende til Zar Paulo på deres Instagram-profil. Hermed deltager man i konkurrencen om at vinde én ud af tre præmiepakker. Lodtrækningen finder sted mandag den 29. april, og koden skal sendes til bandets instagram senest den 28. april. Se selv præmiepakkerne nedenfor. Computerspillet kan prøves på Zar Paulos sociale medier. 

LÆS OGSÅ: Zar Paulo-anmeldelse: Småmesterlige popsange tager generationsangsten med på turen


ANNONCE