Nyhed

Raskmeldt musiker spiller gratis koncert på Aarhus Universitetshospital

Anmelderroste Suni var indlagt i en længere periode, og "giver tilbage" med en gratis koncert i sygehuset

Den danske musiker Jonas Suni spiller gratis koncert på Aarhus Universitetshospital den 7. maj kl. 15.30. Et sted, som han har et helt særligt forhold til, da han selv har været indlagt med en længerevarende alvorlig sygdom. Jonas Suni optræder under kunstnernavnet Suni, og udgav i 2023 sit debutalbum Sengeafsnit 2, som blev skrevet under indlæggelsen på AUH.

GAFFAs skribent skrev i anmeldelsen, at Suni "formår på fornem vis at sætte ord på det unge menneskes kropslige erfaringer af et alvorligt sygdomsforløb", og Sengeafsnit 2 - som blev kaldt "et helt enormt stilstikkert album" - modtog dengang fem ud af seks stjerner.

Den 7. maj 2024 vender en raskmeldt Suni altså tilbage til sygehuset med musikken, som alle ansatte, patienter og besøgende er velkomne til at opleve live. 


“I min fortællekoncert er mit budskab, at der er et liv efter sygdommen. Det kan være svært at se, mens man er i det, men det er vigtigt at huske. Det er også vigtigt at snakke om sygdommen, mens det står på”, fortæller Jonas Suni i en pressemeddelelse.

Koncerten foregår 7. maj kl. 15.30-16.30 på Aarhus Universitetshospital, Palle Juul-Jensens Boulevard 11, Indgang A i forhallen.

LÆS OGSÅ: Stilsikre sange fra sygesengen


ANNONCE