Nyhed

Sendte 8000 breve til Harry Styles - dømt til fængsel

En brasiliansk kvinde er blevet dømt til 3,5 måneders fængsel for at have forfulgt artisten Harry Styles, rapporterer The Guardian

Kvinden er også blevet pålagt et besøgsforbud på ti år, hvilket blandt andet indebærer, at hun ikke må være til stede ved Harry Styles' koncerter. Ifølge anklagen har kvinden sendt over 8.000 breve til sangeren i løbet af én måned. Derudover skulle hun personligt have lagt to breve ved Styles' hjemmeadresse.

Myra Carvalho, 35 år gammel, rejste fra sit hjemland Brasilien og boede på et herberg i Earls Court, vest for London, da hun angiveligt sendte den store mængde breve - herunder "bryllupskort".

Carvalho, som har en partner hjemme i Brasilien, rejste uden sine forældres viden, og udtrykte "seksuelle ønsker" over for den 30-årige skuespiller og sanger Harry Styles, blev det fortalt retten. Hendes advokat, Clementine Simon, fortalte i retten, at hendes klients læge i Brasilien mente, at hun led af en "manisk episode", og Clementine Simon satte derfor spørgsmålstegn ved, om hendes klient overhovedet var i en tilstrækkelig tilstand til at blive straffet.


LÆS OGSÅ: Her er de nye medlemmer i Rock and Roll Hall of Fame

ANNONCE