Nyhed

Signe Svendsen klar med livealbum - og koncerter i provinsen

Svendsen flankeres af Lars Skjærbæk, Palle Hjorth og strygerensemblet Who Killed Bambi på karrierens første livealbum

Det er snart et kvart århundrede siden, Signe Svendsen sang sig ind i danskernes bevidsthed som tredje hjul på popduoen Rollo & King, der hittede med sange som "Ved du hvad hun sagde?" og "Der står et billede af dig på mit bord" umiddelbart efter årtusindskiftet.

Siden har Svendsen - som fylder 50 til oktober - etableret sig som sangskriver i egen ret: I 2010 udkom solodebuten Ny passager, og siden har Svendsen udgivet yderligere fire studiealbum. Nu er hun så klar med karrierens første liveudgivelse.

Det kommende livealbum har fået titlen Hvem vil ikke elskes – Live i Studie 2 og udkommer den 3. maj og siden - i juli - på vinyl via Svendsens eget selskab Lydia Gramophone. Det er optaget ved en koncert i DR Koncerthusets Studie 2 i december '23, hvor Svendsen blev bakket op af Lars Skjærbæk, Palle Hjorth og strygerensemblet Who Killed Bambi.


”Der skete noget den aften i december, som er det vi altid jagter, os der står på scenen. Summen af timer på landevejen, i øvelokalet, på scenerne for Lars, Palle og jeg flød sammen med de uvirkeligt smukke strygerarrangementer og blev til et musikalsk højdepunkt i min karriere. Jeg kommer ikke til at glemme den aften og er virkelig glad for, vi besluttede os for at optage den,” udtaler Svendsen i en pressemeddelelse. 

Udgivelsen af livealbummet følges op med fire koncerter med samme besætning. Se datoerne herunder.

6.10 - Musikhuset Aarhus, Aarhus
9.10 - Tøjhuset, Fredericia
10.10 - Svendborg Teater, Svendborg
11.10 - Mantzius Live, Birkerød


Signe Svendsen sætter ord på sexistisk oplevelse i musikstudie

ANNONCE