Nyhed

SPOT 2024: Markante navne føjet til plakaten

Fjorten navne er tilføjet og spilleplanen skulle være lige på trapperne

Det er ikke længe siden, Spot Festival offentliggjorde at blandt andre Brimheim, Noah Carter og Rigmor, sluttede sig til et allerede alsidigt og omfattende lineup. Plakaten præsenterede på det tidspunkt allerede musikere som Bette, Ella Augusta og Selma Judith.

Nu har festivalen føjet 14 nye navne til plakaten. Du kan se alle navne nederst i artiklen. Øverst står søskendeduoen Prisma. Deres ep Inside Out fik en seksstjernet anmeldelse af GAFFA med titlen ”Sublime søstre omfavner storheden.”  

Sidste år fik de, i forbindelse med netop Spot Festival, overrakt den nyindstiftede pris Nutidens Unge, af ingen ringere end de lokale Aarhus-veteraner TV-2. Sammen med TV2, har Prisma udgivet en nyfortolkning af TV2-klassikeren ”Alt hvad hun ville var at danse”.


Sidst, GAFFA oplevede Prisma live, var sidste år på Train i Aarhus. ”Et 70 minutters joyride uden et
sekunds autopilot og understregede, at hypen omkring Prisma er velfortjent, og at de er i en forsat
udvikling med de nyere sanges mere elektroniske og poppede elementer,” skrev vores anmelder i sin femstjernede anmeldelse.

Ussel kommer også til Spot i år Navnet bibringer måske ikke umiddelbart positive associationer, men kunstneren bag har ikke desto mindre fået flere positive anmeldelser.

For nyligt offentliggjorde Ussel, at han tager på turné til efteråret, med sange fra sit nye album Engle og dæmoner. Albummet fik af GAFFA en firestjernet anmeldelse, under overskriften ”Ussel er støt på vej mod det sted, hvor det hele kan ende med at gå op.”


Sidste gang, GAFFA hørte Ussel live, var til Grimfest sidste år. Her kvitterede GAFFAs anmelder med en seksstjernet anmeldelse.

”I dag er publikum mødt op til midnatsmesse i håb om at blive henført til det hudløse univers. Intet blev overladt til fantasien. Ussel diskede op med det hele og efterlod det lige der på Bonzaiscenens grusplads forklædt som et skuestykke, jeg sent vil glemme,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

Kollegaen Goss skal også spille til dette års Spot Festival. Goss startede som soloartist i 2017, han startede dog i musikmiljøet som sanger i dance-punk-pop-duoen Reptile Youth. Lige nu er han på en omfattende Danmarksturné, og spille i morgen på Studenterhuset i Aalborg.


I februar 2022 udgav Goss sit kritikerroste andet albumudspil I Feel Like Planet Earth. For nyligt lagde Goss vejen forbi Frølageret i Odense hvor han, ifølge GAFFAs udsendte, leverede en femstjernet optræden.

”85 minutter, der har gjort verden til et bedre sted. Ja, små halvanden time, hvor vi alle har kunnet aspirere imod at blive bedre mennesker. Det er bæredygtig musikalsk manna frit tilgængelig hos din digitale filformats-pusher, med en konstant fællessangshymne i spil, når det kommer til live. Man bliver jo helt besat af drømmene med Goss som det magiske riges mest samfunds-indignerede sladrehank,” lød det i anmeldelsen.

Spot Festival 2024 bliver afholdt i Aarhus i dagene 3.-4. maj, og folkene bag festivalen er snart klar med en officielle tidsplan. I en pressemeddelelse forlyder det, at spilleplanen offentliggøres i dag (11/4, red.). 

Alle de nye navne:
802
Alexander Oscar
Alga
Asta Norr
Beinir
Dahlin
Faza
Goss
Hjalte Ross
hun_sagde
LuckyPause
Prisma
Sylfide
Ussel

GOSS-INTERVIEW: Der var altid et eller andet på arbejde oppe i hovedet, og til sidst blev det for meget

ANNONCE