Nyhed

Syd for Solen fuldender programmet - og så alligevel ikke helt

The Raveonettes, Mona Moroni og Ilma er blandt dagens tilføjelser til plakaten

Hovednavne som Fred Again..., Jorja Smith, Queens of the Stone Age og Michael Kiwanuka er allerede annonceret til sommerens udgave af den københavnske festival Syd for Solen. I dag har festivalen så løftet sløret for yderligere seks navne, og dermed skulle programmet være fuldendt - og så alligevel ikke helt.

"Programmet for Syd For Solen 2024 er helt offentliggjort nu. Og dog – for vi har faktisk en nyskabelse gemt i ærmet, som man godt kan begynde at glæde sig til de næste uger," udtaler programchef Xenia Grigat nemlig i dagens pressemeddelelse. 

De nye navne til programmet er Josva, Ilma og canadiske Charlotte Day Wilson, som alle giver koncert torsdag den 8. august. Til fredagens program har arrangørerne tilføjet Mona Moroni, mens lørdagsprogrammet udvides med The Raveonettes og svenske Arc de Soleil.


Bag det franske kunstnernavn står Daniel Kadawatha, der tidligere har skrevet sange med blandt andre Veronica Maggio, men med Arc de Soleil udfolder sig i et instrumentalt univers. ”For mig er det musik, der spiller solen frem. Hvis man er vild med bands som Khruangbin eller Hermanos Gutiérrez, så vil man helt sikkert også elske Arc De Soleil, der én gang lyder både nostalgisk og helt friskt,” fortæller Xenia Grigat.

Alle dagens annonceringer
Arc de Soleil (SE) 
Charlotte Day Wilson (CA)
Ilma 
Josva 
Mona Moroni 
The Raveonettes 

Syd for Solen klar med tre nye navne - inklusive seksstjernet stortalent


ANNONCE