Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: Billie Eilish annoncerer nyt album

Efter Grammyoptræden og Barbie-soundtrack har den 22-årige superstjerne løftet sløret for sit tredje studiealbum

For små to uger siden kunne 22-årige Billie Eilish - og hendes anselige fanskare - fejre fem års jubilæum for Eilish' storsælgende debutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Albummet udkom ved udgangen af marts 2019 - få uger efter, at Eilish havde givet koncert i Vega i København.

Siden er den unge amerikaners popularitet som bekendt vokset til stadionstørrelse, og nu har Eilish så annonceret den forestående udgivelse af sit tredje studiealbum. Det har fået titlen Hit Me Hard and Soft og udkommer 17. maj via Interscope Records, som er en del af branchegiganten Universal Music.

Annonceringen kommer, efter at Eilish de seneste dage har antydet, at der var ny musik på vej. Ligeledes på Instagram har Eilish annonceret, at hun ikke agter at udgive single forud for albumudgivelse. "Laver ikke singler, vil give jer det hele på én gang (...) Finnes og jeg kunne ikke være mere stolte over det her album og kan ikke vente på, at I skal høre det," skriver Eilish.


Billie Eilish var senest albumaktuel med Happier the Ever i 2021. Samme år udgav hendes bror og faste samarbejdspartner Finneas sin egen solodebut under titlen Optimist. Selvom Eilishs kommende album er hendes første i tre år, har hendes karriere dog ikke været sat i bero.

I '22 udgav hun uden varsel ep'en Guitar Songs, og i sidste år leverede hun signatursangen “What Was I Made For?” til soundtracket til den meget omtalte Barbie-film. Sangen vandt efterfølgende prisen som Song of the Year ved Grammy-uddelingen i år, ligesom den indbragte Eilish en Oscar for Best Original Song.

Et indblik i et verdenskendt familieforetagende


ANNONCE