Nyhed

BREAKING: Sort Sol gør livecomeback

Det store danske band har netop annonceret deres første koncert i seks år

Det er efterhånden syv år siden, Sort Sol udgav deres seneste studiealbum, Stor langsom stjerne. Albummet blev fulgt op med en række stærke koncerter - blandt andet en seksstjernet seance på Bornholm i sommeren '17 og en uforglemmelig koncert i den Grå Hal nogle måneder senere.

"Den suverænt mest innovative og vellydende Sort Sol-koncert, denne anmelder har oplevet siden begyndelsen af 80'erne," noterede Jan Eriksen efter showet på Christiania. Og så blev der stille omkring bandet igen - indtil nu.

I en pressemeddelelse fra Copenhell fremgår det nemlig, at Sort Sol har takket ja til at optræde ved sommerens festival. Samtidig med denne glædelige nyhed føjer arrangørerne også Rival Sons, 311, Terminalist og den albumaktuelle Slayer-guitarist Kerry King til programmet.


”Det er det helt rigtige tidspunkt for os lige nu. Vi gav den alt, hvad den kunne trække, i 2017-2018, men vi har slet ikke spillet live siden da. Det skaber en indre sult hos os – og også et kæmpestort forventningspres, det er klart," udtaler Sort Sol-frontmanden Steen Jørgensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Det spændende denne gang er, at vi ikke er på turné med en ny plade, der skal sælges. Det her er en eksklusiv og enkeltstående koncert kun for Copenhells publikum, hvor vi har total kunstnerisk frihed til at sammensætte en helt særlig oplevelse til dem.”

GLAMOURPUSS FYLDER 30: Se de flotte Sort Sol-billeder fra fire årtier


ANNONCE