Nyhed

EFTER DÅRLIGE DATES: Her er Dua Lipas nye single

Ny sang, som havde sin livedebut ved Grammy-uddelingen er nu ude officielt og kan høres lige her

Det er snart fire år siden, engelsk-albanske Dua Lipa udgav sit andet og stærkt succesfulde, seneste album Future Nostalgia. I '22 indtog hun Orange Scene på Roskilde Festival - og sidste år var hun aktuel på soundtracket til den meget omtalte Barbie-film.

Nu er Dua Lipa så aktuel med en helt ny sang, som har fået titlen "Training Season" og kan høres under artiklen. Sangen havde sin livepremiere ved Grammy-uddelingen i Los Angeles for et par uger siden, og i forbindelse med den officielle udgivelse af sangen forklarer Dua Lipa i en pressemeddelelse om sangen baggrund: 

"Jeg havde været på en række dårlige dates, og den sidste var dråben. Da jeg ankom til studiet næste morgen, spurgte Caroline og Tobias mig, hvordan det var gået - hvortil jeg straks erklærede: "Trænings-sæsonen er slut!" og det var ligesom bare den bedste dagen-derpå-debriefing-med-dine-venner, vi grinede en masse, og sangen samlede sig hurtigt derfra," husker Dua Lipa - her citeret fra Pitchfork - og uddyber:


"Og selvom den helt indlysende handler om den dér følelese, hvor du er helt færdig med at forklare folk - i dette tilfælde: mænd - hvordan de skal date dig, så handler den også om, at min træningsperiode er forbi og om hvordan jeg er vokset med alle oplevelserne. Jeg har aldrig følt mig mere selvsikker, klarsynet eller empowered. Og selvom træningsperioden muligvis aldrig slutter for nogen af os, så begynder du på et tidspunkt at se skønheden i at finde den rette person at dele den med. Du holder op med at kigge efter nye kandidater og bliver mere interesseret i at have nogen, som er det samme sted som dig og som kan vokse sammen med dig." 

Dua Lipa var en kæmpe fejlbooking til Orange Scene


ANNONCE