Nyhed

FORFÆDRENES VIBRATIONER: Badesøen Festival 2024 klar med nye navne

"Vi er meget oppe at køre"

Badesøen i Albertslund lukker den 3. august dørene op for den syvende udgave af Badesøen Festival. Indtil videre har de offentliggjort navne som Lucky Lo, Luenaas og Goss. I dag er de klar en med ny offentliggørelse, som indeholder tre af fem navne, der skal spille på festivalens hovedscene. Det drejer sig om The Zawose Queens, JJ Paulo og Afskum.

”Der vil blive lagt op til kæmpe dansefest i solen med JJ Paulo på hovedscenen. Derudover har vi også fornøjelsen at præsentere eksklusive internationale navne som The Zawose Queens (TZ) og Paganland (IR), der spiller deres første koncerter i landet. Endelig er der jo Afskum som med hans intense energiudladning gang på gang blæser os bagover,” siger Badesøens musikchef Simone Perna i en pressemeddelelse og fortsætter:  

”Vi er meget oppe at køre.”


The Zawose Queens kommer fra Tanzania og spiller traditionel musik fra Gogo-stammen. De beskriver selv deres musik som værende forfædrenes vibrationer, der kommer ud gennem deres traditionelle instrumenter. Igennem deres dans og musik danner de en forbindelse med naturen. Med deres debutalbum Maisha var det første gang, at kvinder fra deres familie indtog rollen som hovedvokalister og performere, forlyder det i pressematerialet.

I den tanzaniske by Bujora er den danske sanger JJ Paulo vokset op; han flyttede dog, sammen med sin familie, til Danmark som 3-årig. JJ Paulo debuterede med ep'en Baba Mufasa i 2020 og har siden udgivet yderligere to ep'er - senest While You Wait for the Album, der udkom i efteråret.

I samme periode har Paulo markeret sig som et dynamisk livenavn og har ved flere lejligheder modtaget fem stjerner fra vores anmeldere.


Sidste tilføjelse til hovedscenens program Afskum, som ikke umiddelbart giver positive associationer, men Afskum har altså leveret den vel-anmeldte koncert efter den anden, også før han havde udsendt noget musik. Han udgav dog i april 2023 sit selvbetitlede debutalbum.

Udover navnene til hovedscenen har Badesøen Festival også tilføjet yderligere til årets plakat; her kan man blandt andet finde Culchie, Reveal Party og Pagenland.

"Badesøen Festivals line-up bliver i år mere legesygt end nogensinde. Vores unikke format med pop-ups får endnu mere fokus på at børn kan udforske musik og kultur på nysgerrig vis i øjenhøjde,” lyder det fra Simone Perna i pressemeddelelsen.


Foreløbigt Line-up:
JJ Paulo
Afskum
The Zawose Queens (TZ)
Pagenland (IR) (Pop-up)
Culchie (IRL) (Pop-Up)
Reveal Party (Pop-up)
Lucky Lo +1
Goss (3-meter vippen)
Luenaas (pop-up)
Badesøens Synkronsvømmere
Badesøens Saxofonoptog

ANNONCE