Nyhed

Gavin DeGraw vender tilbage til Danmark - giver koncerter i både København og provinsen

Det er efterhånden 21 år siden, den amerikanske sangskriver slog igennem med debutalbummet Chariot

Da Gavin DeGraw tilbage i september '23 gav koncerter i både Aarhus og København, var der tale om sangskriverens første koncerter herhjemme i hele seks år. DeGraw skulle have givet koncert på Vega i 2020, men måtte imidlertid aflyse på grund af COVID19-pandemien. 

I dag er der så atter godt nyt til fans af den 47-årige amerikaner. Han har nemlig meldt sin ankomst til landet igen - og ligesom sidst bliver der mulighed for at opleve ham på begge sider af Storebælt.

Den 6. november giver han således koncert i Tinghallen i Viborg, hvorefter han tager til København for at give koncert på Poolen dagen efter. Billetsalget til begge koncerter går i gang den 16. februar klokken 10.00 via Ticketmaster og Allthingslive.dk.


Det er efterhånden 20 år siden, den i dag 46-årige, amerikanske sanger/sangskriver albumdebuterede med Chariot (2003). Herfra blev både "I Don't Want to Be," "Follow Through" og titelnummeret hits, og fem år efter fulgte DeGraw op med sit selvbetitlede, andet album og hitsinglen "In Love With a Girl."

Efterhånden noget anstrengende råbende gentagelser fra vokalorkanen

 


ANNONCE