Nyhed

HISTORISK VENUE: Drop Inn sætter scenen for en ny æra

Den københavnske spillested Drop Inn præsenterer en ny profil med intime koncerter og upcoming bands

Kulturinstitutionen Drop Inn har siden 1930’erne budt på livemusik i mange afarter. Det har dog primært præsenteret rockbands, men også blues, jazz og til tider popmusik. Fredag den 1. marts starter spillestedet op på ny med en ny profil, der blandt andet vil byde på intime koncerter med nye bands og med et bredt udvalg af genrer.

“Det eksploderer med nye, super kompetente musikere, vi føler, der mangler et hjem i hjertet af Københavns centrum, så vi har gentænkt hele stedet og levere friske oplevelser. Vi har taget temperaturen på tidsånden, så Drop Inns nye retning er en reaktion på at en masse herligt forskellige mennesker er trætte af P3 og sene meget unge natklubber med flaske-borde og trampe og trap-muzak,” siger booker Max Roden i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Derfor har vi gentænkt klassiske Drop Inn - der i år har eksisteret i 90 år - for at skabe en masse unikke intime live-oplevelser med morgendagens stjerner og undergrundens helte - for at lave en backstage-oase for musikelskere. Oveni har vi dj på, der spiller afstemt og organisk efter bandet og publikums mood og ikke er bange for at spille hemmelige klassikere - vi booker kun dj's, der er ligeglade med tidens fræsende skamspillet trends, der hører til på et stadion, i pop-radioen eller på Tiktok.”


Til åbningen får Drop Inn besøg af den dansk/svenske singer-songwriter Karl Meyer. I 2021 udgav han sit debutalbum Green or White og er nu i gang med at arbejde på sit tredje album. Hans musikstil bliver beskrevet som følsom soul. Lyt til hans nyeste album nedenfor. 

Spillestedet ruller den 1. marts den røde løber ud og melder, at der kun er siddeplads til de første 100 gæster, så man skal komme i god tid. I alt holder Drop Inn 16 koncerter i marts måned - nedenfor ses nogle af højdepunkterne i kalenderen:

1. marts - Karl Meyer


22. marts - The Billy Surfs

23. marts - Vincent Ryder

29. marts- Rakkerpak


 

VINCENT RYDER: Nyt, dansk stortalent debuterer med fornem art-rock

ANNONCE