Nyhed

LYT: Ariana Grande får selskab af stort 90'er-navn på nyt remix

"Tak fra bunden af mit hjerte for at denne drøm er gået i opfyldelse, og for at du drysser din glans og magi på min lille sang"

I starten af januar udgav Ariana Grande første single til sit kommende album Eternal Sunshine. Singlen ”Yes and?” udkom i forskellige versioner, men vigtigst af alt originalversionen, som er en lille mellemfinger til sine kritikere. 

I fredags udgav Grande så en ny remixversion af sagen, og her har hun fået besøg af ingen ringere end den ældre kollega Mariah Carey. Det er ikke første gang, Grande og Carey samarbejder på en sang. Det gjorde de første gang i 2020 på singlen ”Oh Santa”. Hør den nye single nederst i artiklen.  

Før singleudgivelsen skrev Ariana Grande på et Instagram-opslag: ”Der er ingen ord, der er tilstrækkelige. Tak fra bunden af mit hjerte for, at denne drøm er gået i opfyldelse, og for at du drysser din glans og magi på min lille sang, Mariah Carey. Det betyder mere for mig, end jeg nogensinde kunne formulere, og jeg kan ikke vente på, at alle hører den. Jeg elsker dig for evigt!!!!!!!”


I kommentarsporet svarer Carey på Grandes besked: ”Kære engel, jeg glæder mig så f-ing meget til at være sammen med dig på ’Yes And?’ remix!! Det er sådan et magisk øjeblik!! Elsker dig.”  

Grande har i længere tid været fan af Mariah Carey, og hun lavede tilbage i starten af sin karriere covers af Careys sange.

Albummet udkommer den 8. marts og er Grandes syvende studiealbum. Sidste gang, Grande var albumaktuel, var i 2020, hvor hun udgav albummet Positions, som fik en femstjernet anmeldelse af GAFFA.


”Men for fanden, hvor har Ari bare knækket koden til dansevenlige og catchy popproduktioner. Lad os håbe, det fortsætter sådan,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

ET HELENDE PROJEKT: Ariana Grande genudgiver debutalbum - med spændende ekstramateriale


ANNONCE