Nyhed

NÅR DU MINDST VENTER DET: Slayer er gendannet - klar med nye livedatoer

"Det rammer dig, når du mindst venter det"

Det er kun et par uger siden, Slayer-guitaristen Kerry King annoncerede udgivelsen af sin solodebut From Hell I Rise, som udkommer 17. maj. Og nu er der endnu mere godt nyt til fanskaren. Slayer har nemlig meddelt via deres Instagram-profil, at de er klar til at gøre livecomeback, fem år efter at de afsluttede deres afskedsturné.

"Det rammer dig, når du mindst venter det," står der på profilen, hvor det samtidig fremgår at Slayer er booket til at optræde ved festivalerne Riot Fest i Chicago og Louder Than Life i Lousville til september.

Metalmediet Blabbermouth har desuden fået fat i en pressemeddelelse fra bandet, hvor bassist og forsanger Tom Araya udtaler om gendannelsen:


"Intet kan sammenlignes med de 90 minutter, hvor vi står på scenen og optræder live og deler den intense energi med vores fans - og for at være ærlig, så har vi savnet det." Araya suppleres af Kerry King:

"Har jeg savnet at optræde live? Absolut. Slayer betyder en masse for vores fans, og de betyder en masse for det. Det vil være fem år, siden vi har set dem sidst," lyder det fra guitaristen.

Sidst, Slayer kunne opleves herhjemme, var i Royal Arena i december 2018, hvor de delte plakaten med Lamb of God, Anthrax og Obituary. Årets forinden kunne Slayer opleves på Copenhell, og i 2016 spillede de på Roskilde.


Solid aften i tinnitusens tegn

ANNONCE