Nyhed

REBOUND: Se helt ny video fra Jennifer Lopezs stærke comebackalbum

Første musikvideo fra stjernens aktuelle album er instrueret af en af genrens sværvægtere

I sidste uge udgav en af 00'ernes helt store popstjerner, Jennifer Lopez, sit første nye album i ti år. This Is Me...Now modtog fire stjerner og en entusiastisk anmeldelse her hos GAFFA - og blev ledsaget af en ny dokumentarfilm om Lopezs liv og hendes genforening med sin gamle kærlighed Ben Affleck i en moden alder.

Nu er der så mere godt nyt fra Lopez-lejren i form af en ny musikvideo fra comebackalbummet. Det er sangen "Rebound," som er blevet udstyret med en stærk billedside, som kan ses under artiklen. Musikvideoen er instrueret af Dave Meyers.

Meyers må betegnes som en af musikvideo-formatets sværvægtere og står bag prisvindende musikvideoer for og med navne som Billie Eilish, Travis Scott, Drake, Ariana Grande og Kendrick Lamar. Meyers står også bag videoen til Lopezs "Can't Get Enough," som udkom tilbage i januar.


Jennifer Lopez udgav senest pladen A.K.A. i 2014, men har sidenhen også udgivet flere singler – blandt andet ”Dinero” med Cardi B og DJ Khaled. Derudover har hun også længe prøvet kræfter med skuespilfaget, sunget til Joe Bidens indsættelse og optrådt til Super Bowls store halvlegsshow sammen med Shakira.

J-Lo har aldrig sunget særligt godt


ANNONCE