Nyhed

Stort bagland holder mindekoncert for Simon Lund Pedersen: Alt overskud går til Livslinjen

En række aktører fra Simons bagland er igen gået sammen for at mindes branchepersonligheden

"En helt særlig skikkelse i den københavnske musikundergrund er død, alt for tidligt. Men trods sine blot 28 år nåede Simon Lund Pedersen alligevel at efterlade et uudsletteligt aftryk på den danske musikbranche og de mennesker, han mødte på sin vej." 

Sådan lød det tungt i de mindeord, vi på GAFFA kunne bringe i december, efter musikbranchepersonligheden Simon Lund Pedersen gik bort, 28 år gammel. 

Mindeordene blev skrevet i samarbejde med Simons venner og kollegaer, der beskrev ham som "et menneske, der bar sit væsen frem i branchen, med en sjælden kombination af ordentlighed, ihærdighed, skrøbelighed og menneskelighed".

Nu er en række aktører fra Simons bagland igen gået sammen – denne gang for at lave en mindekoncert til ære for Simon og det bookingagentur han var med til at starte, Kicking The Curb. 

Et agentur, som Simon viede det meste af sin energi på, hvor han repræsenterede navne som Communions, Atusji, Tender YouthJonathan Schultz, Barbro, Zoomer, Shiny Darkly, Flawless Victory, Leizure og Hjalte Ross

Navne, der alle vil optræde til mindekoncerten, som bliver afholdt den 23. marts på Hotel Cecil.

Billetter til koncerten kan købes her. Alt overskud går til Livslinjen. 

Hvis du går med tanker om selvmord eller er pårørende til en person, der har taget sit liv, kan du kontakte Livslinjens telefonrådgivning på 70 201 201.

KOMMENTAR: Vi har brug for en mental vending i musikbranchen


 

ANNONCE