Nyhed

Stort EDM-navn besøger dansk provinsfestival

Et af den elektroniske dansemusiks helt store navne kommer til landet til sommer

Når Skalskov til sommer danner rammer om Nibe Festival er det med flere internationale navne. Festivalen har allerede annonceret James Blunt og Ronan Keating. Derudover har de åbnet for godteposen med danske navne, herunder blandt andet Guldimund, Jonah Blacksmith, Ukendt Kunstner og mange flere.

I går åbnede festivalen endnu engang for posen - og ud sprang The Chainsmokers.

“Vi er på den store klinge, når vi nu langt om længe kan offentliggøre, at Grammy-vindende The Chainsmokers onsdag den 3. juli headliner vores festival,” udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse, og tilføjer:


”Netop The Chainsmokers succesfulde insisterende leg med genrer gør, at duoen rammer meget bredt publikumsmæssigt. Uanset om du er 16-årig debutant på Nibe, eller aldersmæssigt tilhører de efterfølgende to, tre eller for den sags skyld fire årtier, så rammer de mange hits og The Chainsmokers attitude vores altid festfokuserede festivalgæst.”

Bandet er bedst kendt for hits som ”Closer” featuring Halsey, ”Don’t Let Me Down” med Daya og ”Something Just Like This” sammen med Coldplay, som alle har over en milliard streams på Spotify. Duoen, bestående af Drew Taggart og Alex Pall, fik deres gennembrud i 2014 med sangen ”#Selfie”.

Sidste år udgav de deres seneste studiealbum Summertime Friends. Året forinden udgav de deres fjerde studiealbum, So Far So Good, som fik tre stjerner af GAFFA.


”På So Far So Good har de droppet de prominente featurings, der ellers også langt hen ad vejen har været fast inventar. Det er dog ikke noget, jeg savner, da jeg altid har ment, at Andrew Taggarts vokal altid har matchet deres univers godt, også alene. Som album giver det måske ligefrem en større helstøbthed end tidligere. Og giver man det en chance som album, fremfor som enkeltnumre, så begynder et par af de andre numre da også at vokse på en, selvom det langt hen ad vejen stadig er en blød mellemvare,” hed det blandt andet i anmeldelsen.

”Det vi kommer til at se under The Chainsmokers koncerten bliver SÅ spektakulært. Et fantastisk og stemningsfyldt show. De mange hits bliver pakket ind i et ”orgie” af laser, pyro og en oplevelsesrig LED-produktion. Vores smukke skov bliver onsdag nat på alle måder lyst op,” lyder fra Peter Møller Madsen.

Sidste gang GAFFA hørte The Chainsmokers live var til Tinderbox Festival i 2019, hvor vores anmelder gav koncerten fem stjerner.


”The Chainsmokers var kommet med noget ukueligt showmanship, der bragede igennem halvanden time uden pause eller kedelige øjeblikke. Koncerten virkede aldrig formularisk, og de mange EDM-brud virkede mest bare som Generation Ys svar på en heftig guitarsolo," skrev vores anmelder og tilføjede:

"Det virkede autentisk, nærværende, festligt, imødekommende og overvældende på én og samme gang og som et blik ind i en fremtid, hvor koncerter har ubegrænsede virkemidler og frit kan veksle mellem alle niveauer af intensitet”.

Nibe Festival løber af stablen den 3-6. juli, og The Chainsmokers er programsat til at spille den 3. juli. Partoutbilletter til Nibe Festival er udsolgt, men der er stadig dagsbilletter til onsdag og torsdag.

The Chainsmokers giver som de første koncert i kanten af rummet

ANNONCE