Nyhed

SUPER BOWL 2024: Her er fem højdepunkter fra nattens store show

Usher stod for dette års underholdning til Super Bowl, og han var ikke alene på scenen

I nat dansk tid startede dette års Super Bowl, hvor vinderne blev Kansas City Chiefs - holdet, som nogle vil kende som det team, Taylor Swifts kæreste spiller for. 

Vigtigst af alt - i al fald med de musikalske briller på - var dog det traditionsrige halftime show. Sidste år var det Rihanna, der stod for underholdningen og i år var det Usher. Nogle dage inden optrædenen havde han afsløret, at han ville tage kunstnere med på scenen, som han tidligere har haft et samarbejde med. Derfor blev der hurtigt skabt rygter om, at Justin Bieber skulle med på scenen.

Når man afholder et show af denne kaliber, er det fyldt med gode, dårlige og mærkelige momenter, så vi har her samlet de fem bedste højdepunkter fra dette års Super Bowl.


5. Post Malone
For at indlede kampen startede Post Malone med sin version af ”America the Beautiful.” Med en guitar under armen indtog han scenen. Inden Post Malones optræden sagde han i et interview til Apple Music:

”Nervepirrende. Jeg er meget nervøs, men spændt. Jeg er spændt. Det er bare sjovt og super-episk at kunne gå ud og synge en sang, så mange smukke kunstnere har sunget før. Jeg vil bare gøre mit bedste, bare gøre mit bedste og give det, hvad jeg har.”

Post Malone var en ud af tre, der skulle optræde inden aftenens kamp gik i gang; de to andre var Reba McEntire og Andra Day. Countrystjernen McEntire fik opgaven at synge nationalsangen, mens Day sang ”Lift Every Voice and Sing”.


4. Den første kvinde, der vinder Super Bowl
Taylor Swift har været en stor del af dette års NFL, da hun dater spilleren Travis Kelce. Ved hver kamp har man kunne høre mange sportsinteresserede være irriteret på Swift, da kameraet tit panorerer over på hende - hvilket også har været en del af mange jokes til blandt andet dette års Grammys.

Der har dog været mange der var bekymret for, om Swift kunne nå at se sin kæreste spille ved Super Bowl, da hun selv spillede en koncert i Tokyo samme aften. Hun nåede dog at ankomme til kampe, hvilket også kan ses på mange billeder fra nattens kamp, hvor man blandt andet finder hende sammen med Ice Spice, som fejrer kampens udfald.

I en lykkerus ender Swift på banen for at lykønske sin kæreste: ”Det var utroligt. Det var det skøreste, jeg nogensinde har oplevet,” lød det blandt andet fra Swift, hvorefter kæresteparret til sidst ender i et kæmpe kys. Optrinnet er allerede blevet omtalt som et ikonisk moment og er gået viralt. Det ender med, at de to forlader banen arm i arm, mens der løb tårer ned ad Kelces kinder.


3. Gæsteoptrædener
Efter Usher havde spillet sine sange ”Superstar” og ”Love In This Club”, indtog Alicia Keys scenen. Klædt i rødt fra top til tå, og siddende ved et rødt klaver, starter hun på sin egen sang ”If I Ain’t Got You”. Da Keys slutter sin sang, begynder showets hovedstjerne på de ikoniske linjer fra deres fælles hit ”My Boo”. Igennem sangen fandt de ind til den kemi, de havde tilbage i 2004, da sangen blev udgivet.

Det var ikke kun Alicia Keys, der fandt vej til scenen. Som den næste indtog H.E.R. scenen med en guitarsolo, hvorefter will.i.am overtog for at indlede til sit og Ushers hit ”OMG”. Derefter panorerede kamereaet ud til publikum, hvor Lil Jon stod og var klar med sangen ”Turn Down For What”. Til sidst joinede Ludacris også for at minde publikum om hittet ”Yeah!”.

2. Usher på rulleskøjter  
Usher startede sit halftime show i hvidt tøj og handsker i ren Michael Jackson-stil, men under H.E.R.s guitarsolo forsvandt han for at dukke op i et glitrende outfit på rulleskøjter. Det var en overraskelse for mange, men Usher er god på rulleskøjterne. Hans dansere dansede også med rulleskøjter, og will.i.am stod under hele sangen som hype man.

1. Beyoncés nye album
Som en del af reklamerne til kampen annoncerede Beyoncé et nyt album. I reklamen ser man hende rulle igennem sange på en iPhone, ved en lemonade-bod, hvilket refererer til hendes sjette album Lemonade. Bagefter laver hun en række ordspil med sit navn, hvorefter hun til sidst ender i rummet. I sin rumraket siger hun til sidst siger ”Okay, de er klar - drop den nye musik. Jeg sagde, at ’Renaissance’ ikke er forbi.” Albummet bliver en part II af hendes Renaissance-album, og er planlagt til at blive udgivet den 29. marts. Hun har allerede udgivet de første to singler - hør dem her.

FØR SLAGET NATTEN TIL MANDAG: De fem mest mindeværdige Super Bowl halftime shows

ANNONCE