Nyhed

Trentemøller giver tre danske koncerter

Trentemøller svinger forbi Danmark på sin Europa-turné

Trentemøller starter sin omfattende Europa-turné den 17. oktober med stop i blandt andet London, Amsterdam, Prag, Stockholm, Oslo, Milano, Rom, Barcelona, Madrid, Berlin og Paris.

Men nu annoncerer stjernen, at der også vil være tre danske koncerter på tapetet på hans kommende turné.

Mere præcist bliver det den 31. oktober, 1. og 2. november, at man kan opleve Trentemøller på Pumpehuset i København. 

Trentemøller har fascineret sit livepublikum med sine unikke lydbilleder og mindeværdige melodier gennem de sidste to årtier. Med mere end 500 shows verden over har han etableret sig på den internationale musikscene.

Med sig på turnéen har Trentemøller bandet bestående af Disa Jakobs på vokal, guitar og synths, Silas Tinglef på trommer og guitar, Brian Batz på guitar, Jacob Haubjerg på bas og Anders Trentemøller på synths.

Sidste gang vi anmeldte en Trentemøller-koncert, i eget navn, på GAFFA var da han gæstede Heartland i 2022. Her hed overskriften kort og kontant “Verdensklasse!”, som blev efterfulgt af fem stjerner fra vor anmelder.

Han opsummerede dommen over koncerten således:

“Måske er det også okay at kalde Trentemøller for en moderne shoegazer, selvom han på ingen måde gemmer sig eller kigger ned. Med en udstråling, der både viser stort overskud og en velbegrundet stolthed over sin musik forsatte koncerten efter albummets køreplan: ”In the Gloaming”, ”Rise” og ”When the Sun Explodes”, inden koncertens helt store højdepunkt kom med ”Dead or Alive”, hvor de kølige synthflader, den tunge basgang, de skrigende guitarer og et samlet lydbombardement sendte publikum på en ekstatisk oplevelse”.

Flere unge kvindelige artister vil eje deres musik


ANNONCE