Nyhed

ÆRGERLIGT: To store navne melder afbud til Northside '24

Mens Aarhus-festivalen er i fuld gang med at rulle programmet ud, har to markante navne nu aflyst deres besøg

2023 blev i dén grad gennembrudsåret for rapperen med dæknavnet D1ma. I foråret udkom debutalbummet Ev1gt & altid, og henover sommeren indtog den maskeklædte hitmager blandt andet Jelling Musikfestival og Roskildes Arena-scenen - alt i mens hans sange blev streamet i den helt store stil. 

Til sommer skulle festen så have fortsat på blandt andet årets Northside Festival - men sådan bliver det imidlertid ikke. Det fremgår af en pressemeddelelse fra den østjyske festival. 

"Danske D1MA har aflyst sine planlagte festivaler i 2024, da han holder en pause fra sine liveaktiviteter," lyder det fra festivalen, som samtidig lover, at de snart klar med solide erstatningsnavne - i flertal. D1ma er nemlig ikke den eneste, som melder afbud til årets festival.


Den amerikanske rapper Coi Leray har nemlig også aflyst hele sin europæiske sommerturné - inklusive den planlagte visit i Aarhus.

"Vi lover, at publikum allerede nu kan begynde at glæde sig til februar. Her garanterer vi både et par stærke erstatninger, og samtidig præsenterer vi en slagkraftig pulje nye artister, der kommer til at fuldende årets festivalplakat," udtaler promoter Nikoline Skaarup i pressemeddelelsen.

I mellemtiden står det naturligvis enhver frit for at ønsketænke og gætte på, hvilke navne som kommer til at fuldende plakaten. To mulige - og markante - kandidater er gendannede Pulp og Lana del Rey, som begge giver europæiske festivalkoncerter denne sommer.


Hvad fuck havde planlæggerne tænkt på?

ANNONCE