Nyhed

EN NAT FOR GAZA: Trentemøller, Iceage-sanger, Neu Sierra med flere er repræsenteret til støttekoncert for Læger uden Grænsers arbejde i Gaza

“​​Civile i Gaza befinder sig i et sandt helvede på jord, og vi er mange, der magtesløse bare kan se til, mens dødstallene stiger.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen A Night For Gaza i samarbejde med det københavnske label Five Foot One, hvori det samtidig annonceres, at disse i samarbejde med Loppen afholder en støttekoncert til fordel for Læger uden Grænsers arbejde i Gaza.

Læger uden Grænsers arbejde for humanitær støtte til de mange sårede i området er nemlig uvurderlig, lyder det.

Om krisen og arbejdet midt i den, skriver Læger uden Grænser selv:

“Den humanitære krise i Gaza er katastrofal. Sundhedssystemet er brudt sammen. Antallet af patienter, der har brug for lægehjælp, stiger kraftigt. Læger uden Grænser fortsætter med at arbejde og yde livreddende lægehjælp på hospitaler i Gaza og på Vestbredden – selvom den mest basale beskyttelse af hospitaler og medicinsk personale ikke findes. Gaza er ét af de mange steder i verden, hvor der er akut brug for medicinsk nødhjælp.”

Nu vil en række prominente musikere, der alle kredser om den mørke ende af rock- og pop-musikken, optræde gratis til fordel for sagen. Foreløbigt er Elias Rønnenfelt (fra Iceage), Neu Sierra, Lust for Youth og MOTORPSYCH!!! (DJ set af Trentemøller og TOM & His Computer) bekræftet, og de sidste navne annonceres snart, lyder det.

“Det er mærkværdigt at føle sig nødsaget til at minde om, men Loppen er et rum for musik og fred – antisemitisme, vold og andet lort tolereres naturligvis heller ikke i forbindelse med dette arrangement”, lyder det slutteligt i pressemeddelelsen.

Du kan købe billetter til arrangementet her. Overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til Læger Uden Grænsers arbejde i Gaza. Alle involverede arrangører arbejder gratis til arrangementet. 

Juridisk og politisk direktør i Koda fratræder


ANNONCE