Nyhed

FANGET I ET LIMBO: Maximillian klar med koncertdatoer - hør seneste single her

Billetsalget til efterårets shows går i salg lige om lidt

I efteråret '22 kunne den unge sanger Maximillian opleves i det populære tv-program Toppen af poppen, side om side med kolleger som Steen Jørgensen, Kira Skov og Soleima.

Tidligere på måneden udgav han ny single – og i dag har Maximillian så varslet koncerter i landets to største byer til efteråret.

Det er Train og Vega, som kommer til at danne ramme om de to koncerter, der finder sted den 11. og 12. oktober. Billetsalget til begge seancer går i gang på torsdag den 1. februar klokken 10.00 via spillestedernes hjemmesider.


”Jeg glæder mig helt vildt til endelig at spille med fuldt band igen i Aarhus og København og samtidigt også vise noget af den nye musik, jeg har arbejdet på det seneste år. Koncerterne er der hvor jeg føler sangene virkelig lever sammen med publikum og vi kommer til at gøres os umage for at det bliver noget helt særligt til efteråret” udtaler Maximillian i en pressemeddelelse om de kommende koncerter.

For et par uger siden udsendte Maximillian singlen "Honest Too," som kan høres under artiklen her. Den handler ifølge sangskriveren selv om en uforløst forelskelse.

”Der var den her pige, jeg var ret vild med. Og som gav udtryk for, at hun havde det på samme måde som mig," fortalte Maximillian i en pressemeddelelse ved udgivelsen og uddybede: 


"Men vi blev ligesom ved med at køre rundt i en flirt, der ikke kom nogen vegne, for hun var ikke ærlig om, at hun ikke følte, at det, vi havde sammen skulle blive til mere. ’Honest Too’ handler om det limbo, jeg var fanget i – om, at man altid kommer længst med ærlighed, lige meget hvilken relation man er i.”

 


Stærk stemme, spinkle tekster

 

ANNONCE