Nyhed

Lydmor udgiver debutroman

Singer-songwriter, producer, vokalist og musiker Lydmor føjer nu “forfatter” til sit cv med kommende roman

Lydmor er kunstnernavnet til danske singer-songwriter, producer, vokalist og musiker ved navn Jenny Rossander. Hendes karriere fik sin begyndelse i Aarhus, og hun har markeret sig inden for den alternative musikscene og er kendt for sin unikke lyd, der kombinerer elementer af elektronisk pop, synthpop og indiemusik.

Lydmor udgav sit debutalbum A Pile of Empty Tapes i 2012 og har sidenhen udgivet flere andre album, herunder I Told You I'd Tell Them Our Story i 2018 og Capacity i 2021. Det senest udgivne album Nimue fra 2022 imponerede GAFFA-anmelder Nanna Jenner Jensen, der kvitterede med hele seks stjerner:

“Hver gang har kuldegysningerne kravlet ud over mine forarme og forhindret mig i at formulere andet ned i mine noter end: fuck. Fuck, hvor er det godt. Fuck, hvor er det smukt,” hed det blandt andet i den den følelsesladede anmeldelse.


Nu debuterer Lydmor så som forfatter under sit civile navn med romanen Jeg har tænkt mig at skrige hele vejen. Sidste år delte Rossander sine tanker om sin skriveproces til sine følgere på X:


Romanen udfolder fortællingen om en ung kvindes færd gennem teatermiljøet og berører tematikker som magtmisbrug, elskerindens vilkår og ulykkelig kærlighed. Bogen er på 304 sider, udkommer den 15. april på Politikens Forlag  og kan forudbestilles allerede nu.

Jenny Rossander til Ekstra Bladet: Vi bliver nødt til at tage en snak. En snak om Thomas Treo. Og bagefter skal vi snakke lidt om voldtægtskultur, lidt om clickbait, og til sidst skal vi have en stor snak om ansvar.

ANNONCE