Nyhed

Benjamin Hav: "Husk At Vær' Happy"

Med "Husk At Vær' Happy" kommer Benjamin Hav med sit bud på årets sommerhit

"Himlen hvisker til mig, Ik’ vær bitter baby, husk at vær’ happy" synges som det første i ny single fra Benjamin Hav. Sammen med sin faste samarbejdspartner Emil Falk har de to skabt deres bud på et sommerhit, som snart vil få lov at leve på de danske festivaler landet rundt. "Husk At Vær' Happy" hedder den. 

Benjamin Hav og Familien er efterhånden blevet folkeeje, og er kendt for deres liveoptrædender, som har været med til at sikre dem GAFFA-prisen for Årets Livenavn to år i streg. Senest optrådte de på årets Northside Festival, og GAFFA's anmelder Henrik Sørensen har et bud på hvorfor Benjamin Hav vinder rent ind hver gang:

"Hav brænder igennem – live og på plade – fordi han giver sig selv lov til at være en ægte original, frem for at reproducere de generiske formler, som ligger lige for. Han lyder, kort sagt, ikke som andre end sig selv."


Med "Husk At Vær' Happy" indkapsler Hav og Falk en happy-go-lucky stemning, som indhylles i brassband-konfetti og sender hilsner til både Lie Kaas, Susanne og Hanoi. 

Benjamin Hav og Familien kan hen over sommeren opleves på blandt andet Tinderbox, Aiasound, Nibe Festival og Wonderfestiwall.


Læs også: FOTOSERIE: Suspekt og Benjamin Hav var surprise-gæster til Distortion

ANNONCE