Nyhed

IAMJJ skruer op for varmen på ny single

IAMJJ er gået i køkkenet på albumforløber

Det er nærmest paradoksalt, at IAMJJ udgiver singlen "Extra Spicy Noodles" kun halvanden uge efter, Fødevarestyrelsen måtte tilbagekalde en bestemt type meget stærke nudler, da der var risiko for "akutte forgiftninger"

Ikke desto mindre er IAMJJ i dag klar til at servere smagsprøven på sit fjerde album i form af singlen "Extra Spicy Noodles", som dog har en nogen anden betydning for ham end den slags, som Fødevarestyrelsen måtte tilbagekalde:

”Når kærlighed bliver kompliceret, frustrerende og i sidste ende ikke-eksisterende, har vi en tendens til at kaste os ud i hovedløse feberredninger som en eksotisk rejse
eller en ny fucking sofa. Det er ligesom nudler: det smager ok, men giver absolut ingen næring. Og hvis man vil føle, at man lever, spicer man portionen op og bedøver alle følelser. Men hvad hjælper det, hvis gnisten er væk og man bare accepterer en stilstand, man måske burde give slip på", fortæller Jakob Stenfatt Jensen, som er manden bag kunstnernavnet IAMJJ, i en pressemeddelelse.


IAMJJ har udgivet tre albums, som har taget ham ud på flere danske turnéer og ind på
markante scener som Northside Festival og til P6 BEAT Rocker i Koncertsalen. Det seneste album Echoes of an Inner War fra 2022 fik fire ud af seks stjerne fra GAFFAs anmelder, som beskrev albummet som "støvet 70’er-house, post-disko, EDM og cabaret-pop-elementer strøget med ambient passager". Et lydunivers, som også er en del af IAMJJs nye udgivelse:

”Jeg har altid været inspireret af energien og pulsen i elektronisk musik. For mig er EDM det nye punk - en fysisk forløsning, som får kroppen til at lande det helt rigtige sted. Det er den følelse 'Extra Spicy Noodles' bygger på", fortæller IAMJJ i en pressemeddelelse. Hør selv singlen nedenfor. 


LÆS OGSÅ: IAMJJ-anmeldelse: Charmerende genrejonglør

ANNONCE