Nyhed

ÅH NEJ: Stort Roskildenavn aflyser

En af årets internationale profiler har trukket stikket få uger før sommerens store festival

Ved udgangen af april offentliggjorde Roskilde Festival årets spilleplan - og de tusindvis af forventningsfulde festivalgængere kunne således begynde at planlægge deres konkrete koncertprogram for weekenden. Nu er der imidlertid nedslående nyt til dem, som havde set frem til at opleve amerikanske Kali Uchis.

"På grund af problemer med planlægningen er Kali Uchis desværre nødt til at aflyse sin koncert på årets Roskilde Festival. Vi arbejder på snart at kunne offentliggøre den kunstner, der overtager hendes plads på Orange Scene," hedder det kortfattet på festivalens hjemmeside.

Kali Uchis på Roskilde i '18. Foto: Jonathan Nothlev
Kali Uchis på Roskilde i '18. Foto: Jonathan Nothlev


Kali Uchis optrådte på Roskilde Festivals Apollo-scene tilbage i 2018, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt dog ikke var udelt imponeret over præstationen.

"Det tilbagelænede hit ”After the Storm”, selvsagt uden studieversionens gæstesolist Tyler, the Creator (heller ikke på backtrack, og tak for det) får mod slutningen af sættet sat en smule bevægelse i de fremmødte, men på intet tidspunkt nærmer vi os feststemning, og den ellers skarpt betitlede ”Your Teeth in My Neck” om at føle sig som jaget vildt i musikbranchen fremstår tandløs," noterede Svidt blandt andet ved dén lejlighed.

BREAKING: Så er årets Orange-åbner offentliggjort


ANNONCE