Nyhed

Museum holder havefest hver onsdag med stjernespækket musikprogram

Musik- og museumselskere i Ålleren kan glæde sig til sommerens onsdage

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg holder fast i deres årlige sommertradition, hvor gæster kan opleve livemusik, talks og kunst-performances under åben himmel i museets park. Det er ottende gang, at museet inviterer til havefesten, som kaldes Kunsten Summer Lounge, og kommunikations- og udviklingschef på museet, Lars Ulrich Hansen, ser frem til perlerækken af onsdage med musik og events på programmet. 

"I år kan gæsterne glæde sig til et yderst attraktivt musikprogram sammensat af håndplukkede artister og bands med en stærk kunstnerisk ambition. Musikelskere kan blandt andet glæde sig til popkometen Coco O. og verdensmusiknavnet Kalaha feat Hilal Kay, der kobler tyrkiske, afrikanske og sydamerikanske toner. På programmet er også fremadstormende danske Eee Gee og Selma Judith, mens der bindes sløjfe på årets koncertrække med Den Sorte Skole", udtaler Lars Ulrich Hansen i en pressemeddelelse.

Koncertrækken bliver skudt i gang onsdag den 19. juni med Coco O. og bliver efterfulgt af nye navne hver onsdag, som inkluderer Knægt, Kalaha feat. Hilal Kaya, Selma Judith, Ki!, Yör, Eee Gee og Den Sorte Skole.


LÆS OGSÅ: SELMA JUDITH-INTERVIEW: "Jeg har altid haft et neurotisk forhold til ærlighed

Udover ovenstående musikprogram kan man også opleve talks, kunst-performances og pop-up-events, og kommunikations- og udviklingschef Lars Ulrich Hansen håber at se både lokale og turister til havefesterne om onsdagen, som løber af stablen fra klokken 15.00 til museet lukker klokken 21.00. 

"Kunsten Summer Lounge er en slags minifestival, hvor gæsterne hver gang præsenteres for kunst og kultur i flere former. Ved at lave et bredt favnende program inviterer vi til dialog og forståelse på tværs af generationer – med udgangspunkt i aktuelle tematikker og underholdende oplevelser. For mange nordjyder er det blevet en tradition at bruge sommeraftenerne på kulturoplevelser i museumsparken – og vi håber selvfølgelig at se endnu flere både lokale og turister i år", siger Lars Ulrich Hansen i en pressemeddelelse.


Med et Klub Kunsten + Utzon årskort får gæster fri entré til alle otte Summer Lounge-onsdage.

 

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival sætter fokus på Palæstina: Vi står på civilbefolkningernes side


 

 

ANNONCE