Nyhed

Nu er Distortion X-programmet fuldendt. Se de nye navne her

Det er kendte tilføjelser, som skal spille på Rådhuspladsen og Den Røde Plads i København

Med omkring to uger til dette års helt store gadefest i hovedstaden offentliggør Distortion nu de sidste navne på deres X-program, som skal spille op til fest på Rådhuspladsen og Nørrebros Den Røde Plads. Dj-duoen TooManyLeftHands agerer sceneværter og får blandt andet selskab af Gobs på Rådhuspladsen på festivalens åbningsdag den 29. maj. Gobs har på få år har skabt hits som "Tro På Kærlighed", "Frie Fugle" feat. Hjalmer, "Et sted herude" og ikke mindst kæmpehittet "Tak for sidst", som i skrivende stund er blevet afspillet over 22 millioner gange på Spotify.

Derudover kan man også opleve rapperne Goldie og Yakuza samt Rune Rask på Rådhuspladsen. Sidstnævnte tager et særligt dj-sæt med på Rådhuspladsen, hvor han sammen med lanceringen af streamingtjenesten Max (sammenlægningen af HBO Max og Discovery+) har indsat flere temasange fra HBO-shows og kendingsmelodier fra Warnerfilm og -serier . 

På Nørrebros Red Bull-scene ved Den Røde Plads kan publikum glæde sig til at opleve Artigeardit, som GAFFAs anmelder for nyligt kaldte en af "hovedbidragsyderne til dagsordenen i dansk hiphop", da rapperen spillede fælleskoncert med Lamin i Royal Arena.


Find hele programmet for dette års Distortion her.

LÆS OGSÅ: Tidligere Disney-stjerne kommer til Danmark

ANNONCE