Nyhed

Ny audio-afspiller lover det bedste fra den digitale og analoge verden

Det er Astell & Kern der nu er klar med en hi-res-audioafspiller, der næsten bringer rørforstærkeren tilbage

Navnet på den nye audioafspiller fra Astell & Kern er SP3000T, og ifølge producenten giver den brugeren alt det bedste fra den digitale verden sammen med glæderne fra en rørforstærker.

SP3000T er Astell & Kerns første system med tredobbelt forstærker, der gør det muligt at vælge mellem rørforstærker, en digital forstærker eller en blanding af de to. Den har en 2,5mm, en 3,5mm og en 4,4mm port, og så skulle den samtidig have et flot design.

Årsagen til at Astell & Kerns vælge gå efter den lyd, en traditionel rørforstærker leverer, er, ifølge producenten selv, at en rørforstærker er kendt for at levere varm lyd, og det er også årsagen til den teknologi stadig er at finde i rigtig mange high-end-forstærkere.


Hvilken lyd du foretrækker, kan være meget forskelligt alt efter den musik, du afspiller, og derfor er det også spændende, at Astell & Kerns vælger at blande de to typer i deres nye afspiller.

Astell & Kerns fortæller, at de rør de bruger er dobbelte Raytheon JAN6418MIL-SPEC vacuumrør, og at de skulle levere en unik varm og beroligende lyd.

SP3000T er så heller ikke en audioafspiller for alle. Den er for de virkelig kræsne audiofile, for den kommer, som minimum, til at koste 20.000 kroner og måske endda mere.


LÆS OGSÅ: Så er Spotify HiFi lige rundt om hjørnet, siger rygter

ANNONCE