Nyhed

NYT GAFFA PÅ GADEN: Mød Lars Ulrich, St. Vincent, Tom Morello og mange flere

Glæd dig til 84 sider proppet med interviews, anmeldelser, stor uddannelsesguide og meget mere

I dag er GAFFAs juninummer 2024 på gaden. I alt 84 sider proppet med interviews, anmeldelser, stor uddannelsesguide, koncerttips og meget mere.

Forsiden prydes af Lars Ulrich fra Metallica, der i juni giver to koncerter i Parken. Alting er større end nogensinde, men tænker Lars Ulrich tilbage på, hvordan han havde det for 30 år siden, havde han aldrig troet, at Metallica stadig ville være i live i dag. Vi bringer et stort interview med Danmarks største internationale rockstjerne.

På sit nye album har St. Vincent droppet legen med personaer og skåret ind til benet på en samling stærke, selvproducerede sange. 8. juni giver hun koncert på NorthSide. Vi har talt med den amerikanske ener. Tom Morello giver koncert på Copenhell den 20. juni. Vi har talt med guitaristen, sangeren og sangskriveren, kendt fra blandt andet Rage Against the Machine, og bedt ham vælge sine fem favoritalbum – og fortælle lidt om, hvad vi kan forvente på Copenhell.

Du kan også læse interviews med den dobbelte Eurovision-vinder Loreen, jazzpunkgruppen Smag På Dig Selv og goth-metal-bandet Blazing Eternity – og du kan læse om meme-fænomenet og forfatteren Herlige Svends musiksmag.

Traditionen tro bringer vi i juni også en stor uddannelsesguide. I denne omgang sætter vi særligt fokus på Forsvaret, og vi har talt med tre unge, der uddanner sig inden for henholdsvis Hæren, Søværnet og Flyvevåbnet. Vi har også spurgt en række politikere og debattører om, hvad de synes om kvindelig værnepligt.

Uddannelsesguiden er dog ikke rendyrket krudt og kugler, så vi har også talt med en skolelærer, der bruger sit arbejde med festivalen GrimFest og med studerende på musicaluddannelsen på Den Danske Scenekunstskole.

Derudover kan du nyde stribevis af album- og koncertanmeldelser samt de faste indslag i vores introsektion, nærmere betegnet redaktørens Leder, Minus Til Plus, Hold Øje Med, Bedst Lige Nu, Album På Vej, Klumme og Soundtrack Til Livet.

Du kan læse bladet online eller gå offline og bladre igennem vores analoge magasin uden digitale forstyrrelser. Du finder bladet på en café, et bibliotek, en uddannelsesinstitution, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 43 kroner: tilmeld dig GAFFA+ Premium her.

ANNONCE