Nyhed

ROSKILDE FESTIVAL: Alle partoutbilletter er væk

Roskilde Festival melder i dag udsolgt af partoutbilletter til årets festival

Noget tyder på, at mange lige ville vente til lønningsdag, før de købte deres partoutbillet til årets Roskilde Festival. Danmarks største festival melder i hvert fald udsolgt af partoutbilletter i en netop offentliggjort pressemeddelelse.

"Det er fantastisk, at vi kan melde udsolgt. Roskilde Festival er vokset ud af en bevægelse, der drømte stort og ønskede at nære håbet om en bedre fremtid og skabe positiv forandring. Alle, der er med på festivalen, bidrager til at gøre den forskel, vi er sat i verden for at gøre. For med udsolgt ved vi også, at vi vil få et overskud, hvor vi donerer det hele til initiativer, der støtter børns og unges drømme. Det bliver fantastisk, og jeg glæder mig til at vi lige om lidt samler det store festivalfællesskab", udtaler Roskilde Festivals administrerende direktør, Signe Lopdrup.

Også endagsbilletter til fredag og lørdag er udsolgt, mens der kun er få endagsbilletter tilbage til onsdag og torsdag. Endagsbilletter koster 1.200 kroner plus gebyr. Hvis ikke man nåede at få fingrene i en partoutbillet, kan man dog stadig nå at få plads på frivilligholdet, ifølge administrerende direktør Signe Lopdrup:


"Ligesom med billetsalg er der også stor interesse for at være med som frivillig. Det går rigtigt godt med at få frivillige i år, men der er stadig pladser, så hvis man er interesseret, vil jeg foreslå, at man tjekker vores website", siger Signe Lopdrup.

Pas på svindel
Tidligere på måneden lancerede Nationalt Center for It-Kriminalitet en kampagne, som skal advare mod billetsvindel. Tal fra politiet viser, at svindlen i høj grad sker i forbindelse med festivalsæsonen i juni, juli og august, og de forurettede, der anmelder billetsvindel, er oftest unge i alderen 20 til 29 år. 

Her lyder rådet, at man kun køber billetter fra festivalernes egne resale-tjenester, hvis man gerne vil undgå at blive snydt:

”Hvis man vil være helt sikker på ikke at blive afvist ved indgangen til festivalen, koncerten eller fodboldkampen på grund af en falsk billet, skal man kun købe billetter hos de officielle udbydere. Flere af dem tilbyder selv resale-tjenester, hvor man kan købe og videresælge billetter uden risiko for svindel. Vil man gerne med til et udsolgt arrangement – og det er der jo ofte mange, der gerne vil – skal man i hvert fald være opmærksom på risikoen for at blive snydt, hvis man køber billetten af en anden privatperson,” siger Kresten Munksgaard, der er leder af Forebyggelse og Analyse i Nationalt Center for IT-kriminalitet i NSK (National enhed for Særlig Kriminalitet) i en pressemeddelelse.


Hos Roskilde Festival skal man besøge Ticketmaster, hvis man gerne vil købe billetter gennem videresalg. 

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Billetsvindlerne har fri leg i officielle Facebook-events, og nogle skal til at tage ansvar

ANNONCE