Nyhed

Sonos debuterer med high-end-headset

Det første headset fra Sonos har fået navnet Ace, og det lover high-end musikkvalitet

Sonos har altid fokuseret knivskarpt på højttalere, og skabt et ret omfattende økosystem der dækker over alt lige fra stationære WiFi-højttalere, over soundbarer og subwoofere til mobile bluetooth-højttalere.

Men nu er lydspecialisten så klar med deres første headset, og ambitionerne har været høje her. Sonos Ace skal ikke alene være et headset der leverer lyd i den kvalitet vi forventer fra Sonos, det skal også være eksklusivt at se på, være holdbart og komfortabelt at have på.

Sonos Ace er et bluetooth-headset der, ifølge Sonos, leverer tabsfri og rumlig lyd, har aktiv støjreduktion og Aware mode, og så har det fået den nye teknologi fra Sonos, TrueCinema, der skulle give en omsluttende hjemmebiografoplevelse.


En af de spændende nye funktioner i Sonos Ace er, at headsettet kan overtage lyden fra en kompatibel Sonos-soundbar, så du med et tryk på en knap, kan flytte lyden fra tv’ets soundbar og over i headsettet.

Det nye headset kommer med Rumlig lyd med Dolby Atmos, og det har indbygget dynamisk hovedsporing, der gør at lyden ændrer sig når du drejer hovedet.


Batteriet lover op til 30 timers brug, og det er fremstillet af højkvalitetsmaterialer der skulle skabe en luftig og komfortabel pasform. Det har memory foam på ørekopperne og de er beklædt med veganske læder.

Helt billigt bliver Sonos Ace dog ikke – det får en pris på omkring 3.700 kroner.

LÆS OGSÅ: SteelSeries nyeste headset lover luksus til overkommelig pris


ANNONCE