Nyhed

STOR OVERRASKELSE: Syd for Solen får ny scene. Her er dem, der skal spille på den

Den nye scene hedder Make It Count og skal præsentere fremtidens store stjerner

Syd For Solens publikum kan i år glæde sig til at opleve en ny scene, som er dedikeret til spændende talenter. Det har festivalen netop offentliggjort sammen med navnene på de artister, som skal spille på den. Festivalen selv beskriver artisterne som "nogle af de mest fremadstormende danske artister i selskab med håndplukkede nye musikere fra Irland, Frankrig og England, der i hver deres genre er nogle af morgendagens helt store musikhåb". Det skriver festivalen i en pressemeddelelse. 

Syd For Solen afholdes i år fra den 8. til den 10. august i Valbyparken. Om torsdagen kan man opleve følgende artister på den nye Make It Count-scene: Bless You (DK), Laura4Evigt (DK) og Jersey (FR). Fredags-programmet for scenen står på: Helena Gao (DK), Dos Santos (DK) og MRCY (UK), men festivalen afsluttes med Karoline Funder (DK), First Flush (DK) og NewDad (IR). 

CEO i smash!bang!pow!, der står bag festivalen, Nikolaj Thorenfeld, fortæller i en pressemeddelelse, at scenen skal give festivalens gæster mulighed for at udforske fremtidens store navne først.


”Vi sagde jo, at Syd For Solens musikprogram var fuldendt – men det var ikke helt rigtigt, for Make It Count bliver en stærk tilføjelse til den samlede musikalske oplevelse, som man kan få hver dag på festivalen. Vi har fra dag ét haft en ambition om at skabe en platform på Syd For Solen til de talenter, der fortjener den medvind, det giver at spille på en af sommerens store festivaler. Og vi ved, at Syd For Solens gæster er virkelig nysgerrige og ivrige efter at opdage nye artister og se dem først – det er der nu mulighed for med vores nye scene".

Syd For Solens tre dage repræsenterer hver sin genre og har hver sin stemning, som også gør sig gældende for den nye scene. Festivalen beskriver selv variationen mellem dagene således i en pressemeddelelse:

"Torsdag den 8. august bliver en udendørs klubfest for fuld udblæsning med Fred again.. i front. Fredag er en fusion af soul, jazz og pop med Jorja Smith og Michael Kiwanuka i spidsen, mens lørdag er rocklegendernes dag, hvor se frem til et solidt program med Queens Of The Stone Age øverst på plakaten".


Se selv det fulde program her. 

LÆS OGSÅ: Tidligere Disney-stjerne kommer til Danmark

ANNONCE