Nyhed

STØRRE END SWIFT: Her er verdens mest streamede album af en kvindelig artist

Rekordhaveren spiller en næsten udsolgt Royal Arena-koncert i næste uge

Det kan virke som om, Taylor Swift slår samtlige rekorder i musikbranchen for tiden. Dog bliver hun slået af sin kollega Olivia Rodrigo, hvis album Sour fra 2021 netop har slået rekorden som verdens mest streamede album af en kvindelig artist på Spotify. Det konkluderer pladeselskabet Geffen Records, som ejes af Universal Music Group, på det sociale medie X. 


Sour er den tidligere Disney-stjernes debutalbum og er i skrivende stund blevet afspillet over 12,3 milliarder gange på Spotify. Den første single, "Driver's License", opnåede stor popularitet, og ifølge mediet Music Business Worldwide er den sang alene blevet streamet 2,16 milliarder gange på Spotify.

Albummet blev dengang anmeldt til fire ud af seks stjerner fra GAFFA, hvor anmelderen allerede på daværende tidspunkt noterede sig den unge stjernes hurtigt voksende succes: 

"Hendes første single har flere end 700 millioner streams på Spotify, og det plejer jo at signalere poppet på den sterile og pumpede måde. MEN Rodrigos heste løber ikke hurtigere end remme og tøjler kan holde, hun pisker ikke sine pophits unødigt frem. Så det 'poppede' dækker bare over særligt smittende melodier på stribe. Rodrigo er der med andre ord ingen grund til at styre uden om".


Olivia Rodrigo spiller en næsten udsolgt koncert i Royal Arena den 30. maj 2024. 

Hør selv Sour nedenfor.


ANNONCE