Nyhed

The Cardigans bliver sponsor for FC Rosengård

Det svenske band bliver nu officiel sponsor for fodboldholdet FC Rosengård, meddeler klubben på sin hjemmeside

Malmø-bydelen Rosengård har gennem en årrække trukket overskrifter herhjemme på grund af banderelateret kriminalitet og massive, sociale problemer. Nu kan den svenske avis Sydsvenskan imidlertid bringe en anderledes positiv historie fra den belastede bydel. 

"FC Rosengård gør sport mere spændende for en ikke-sportsinteresseret person som mig. Det symboliserer det, som er det fine med fodbold – en lim, som samler folk fra alle geografiska og sociale lag," siger The Cardigans' frontfigur Nina Persson i en udtalelse på Rosengårds hjemmeside.

Ifølge Sydsvenskan har bandmedlemmet Magnus Sveningsson, som er stor Rosengård-fan, været en drivkraft bag projektet.


Nøjagtig, hvad sponsoratet kommer til at indebære, er fortsat uklart, og bandet har afvist at give yderligere interviews om emnet. Det står dog klart, at The Cardigans sange fremover vil blive afspillet under Rosengårds hjemmekampe.

"Jeg synes, dj'en skal have lov at vælge, men forhåbentlig bliver det også nogle andre sange end vores mest kendte radiohits," udtaler Nina Persson.

The Cardigans har rødder i Jönköping og Malmö og slog igennem i 90'erne. Siden deres seneste album, Super Extra Gravity, fra 2005, har bandet været genforenet ad flere omgange. I sommer skal de blandt andet optræde ved South Ocean Festival i Malmö. Sidste sommer kunne de opleves på Heartland-festivalen på Fyn.


The Cardigans gik ikke op i sømmene, men materiale og håndværk haltede

ANNONCE