Nyhed

VIDEOPREMIERE: A Mess slår sig sammen med Pussy Riot om vigtigt emne

A Mess tager kampen op for kvinders rettigheder med ny musikvideo

”Sammen står vi stærkere over for det fortsatte pres på kvindelige menneskerettigheder.” Sådan lyder det fra A Mess i beskrivelsen af hendes nye musikvideo til singlen ”We Gonna Fight”. Musikvideoen er lavet i samarbejde med Pussy Riot, som kan ses i løbet af videoen.

Sangen er skrevet om kvinders rettigheder, især i forhold til de stramme regler om abort i store dele af verden.

”’We Gonna Fight’ er en erklæring, en hymne mod uretfærdighed, opfordrer alle til at rejse sig, sige fra og styrke kvinder i deres ret til at vælge over deres egen krop - min krop mit valg,” fortæller A Mess, som lystrer det borgerlige navn, Dorte Hartmann, i en pressemeddelelse.


I januar udgav hun ep’en No Man, som fik en femstjernet anmeldelse af GAFFA.

”No Man er en kraftfuld og rockende opfølgning på Hartmanns første udgivelse, Woman (2021), som indkasserede mange roser fra nærværende magasin. A Mess er på vej til at indtage Europa på deres 2024-turné. En opfordring herfra er at omfavne din egen version af femininitet og styrke ved at klæde dig i stiletter, Dr. Martens, miniskørter eller militærbukser – alt, der gør dig til den lækreste og sejeste udgave af dig selv. Vis respekt overfor dig selv og andre, mens du fester natten lang og synger ’Our bodies are political – Our bodies are you and me.’ En stor tak går til A Mess for denne udgivelse, der cementerer, at den danske rockscene kan præstere stærke one-woman-armies med en international lyd og politisk tæft,” lyder det i anmeldelsen.

Se videoen her:


Fandenivoldsk og tiltrængt røst

 


ANNONCE