Nyhed

VILD NYHED: Childish Gambino kommer til Danmark

Multikunstneren udgiver samtidig et nyt album i dag, og meddeler, at der skulle være endnu et på vej, som bliver den sidste Childish Gambino-udgivelse

Multikunstneren Donald Glover giver endelig koncert i Danmark, når Childish Gambinos The New World Tour kommer forbi Royal Arena den 10. november 2024.

I 2020 overraskede Donald Glover alle med udgivelsen af albummet 3.15.20, som i dag er genudgivet med titlen Atavista. Albummet bliver beskrevet som ”en færdiggjort udgave af 3.15.20” af Donald Glover selv, og det nyudgivne album indeholder finpudsede versioner af blandt andet prominente samarbejder med Ariana Grande, 21 Savage og Young Nudy. GAFFAs anmelder gav tre ud af seks stjerner til 3.15.20og beskrev dengang Childish Gambino som "voksen, omfavnende og selvhøjtidelig". 

Som musiker er det blevet til fem studiealbum siden debuten i 2011, og ifølge Glover selv skulle der altså være et mere på vej, som angiveligt bliver det sidste som Childish Gambino. Det sidste album udgør samtidig soundtracket til Glovers kommende film Bando Stone & The New World, som får premiere til sommer. 


Når Donald Glover ikke er bag mikrofonen som rapper og musikalsk kunstner, er han anerkendt for sit arbejde som serieskaber og skuespiller, der blandt andet har indbragt ham to Emmy Awards og Golden Globe statuetter for sit arbejde med hitserien Atlanta, som kan streames på Disney+.

Billetsalget til Royal Arena-koncerten starter den 17. maj klokken 10.00 på allthingslive.dk og ticketmaster.dk. Varm op til koncerten med Atavista, som kan høres nedenfor.

LÆS OGSÅ: EFTER SAMARBEJDE MED POST MALONE: Countrystjerne kommer til Danmark


ANNONCE